Kakve cipele nosimo na jesenska vjenčanja? Izdvajamo najelegantnije modele
Kakve cipele nosimo na jesenska vjenčanja? Izdvajamo najelegantnije modele

Kakve cipele nosimo na jesenska vjenčanja?
Izdvajamo najelegantnije modele

Ljeto je klimatološki stiglo kraju, a mi se sada pripremamo za početak kalendarske jeseni. Iako bi se po vremenu vani reklo da je ona već stigla, ipak se možemo nadati još ponekom lijepom danu. Pogotovo na datume kada su na u rasporedu svadbe. Već smo istražili svečane haljine te izdvojili pristupačne i profinjene modele vrijedne kupnje, a sada su na red stigle i svečane cipele. Modni su se trendovi izmijenili, a mi već sada znamo koje trendi cipele biramo za svečane prigode. Sve otkrivamo u nastavku.

Kako izabrati svečane cipele

Kada govorimo o svečanim cipelama, u fokus stavljamo njihovu udobnost i dizajn. Cilj je da cipele koje planiramo nositi na svadbi budu istinski udobne za plesanje, a istovremeno izgledaju luksuzno i elegantno. Isto tako bitno je svečanu obuću prilagoditi ostatku kombinacije. Ako planirate stilizirati minimalističku i jednostavnu haljinu, birajte neke statement cipele s blistavim detaljima ili satenskim sjajem. A ako će vam haljina biti ključni fokus svadbenog looka, izaberite jednostavne cipele u špic ili kitten heels u odgovarajućoj nijansi.

Dominacija satena, bordo nijanse te mašnica

Što se tiče ključnih modela za jesen, prevladavaju kitten heels štikle te siluete u špic. Isto tako jako su popularni modeli s otvorenom petom nalik klompama.

Pričali smo već o dominaciji bordo nijanse, a sada je vidljiva i kod svečanih cipela. Divne štikle u nijansi boje vina izgledaju kao da su dizajnerske, a dolaze u nizu modela za svaki stil.

Također, upečatljiv i luksuzan satenski sjaj također je uvelike prisutan kod trendi cipela. Prvotno smo saten primijetili kod balerinka, a sada je prisutan i kod kitten heels te štikla.

Nije tajna da životinjski print spada pod najtrendi jesenske ideologije, a obožavamo i animal print svečane cipele. One će preuzeti ulogu statement dodatka.

Što se dekorativnih detalja tiče, mašne su također popularne. Kao i početkom godine, mašnice će krasiti raznu odjeću i obuću uključujući it svečane cipele.

Jedan od najnovijih viralnih hitova su upravo cipele s neobičnom curved petom. Inovativna silueta i neobičan izgled super su izbor za one koji vole eksperimentirati.

U nastavku izdvajamo trendi svečane cipele te najdivnije high street modele.

Satenski sjaj

Animal print razigranost

Inovativna curved peta

Foto: Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Instagram (@alexlysko @lucky_girl_h )

Učitati još
Zatvori