Lidlove dječje kolekcije uvijek su hit: Zbog ove jesenske mališani će voljeti odlazak u vrtić i školu
Lidlove dječje kolekcije uvijek su hit: Zbog ove jesenske mališani će voljeti odlazak u vrtić i školu

Lidlove dječje kolekcije uvijek su hit: Zbog ove jesenske mališani će voljeti odlazak u vrtić i školu

Nova školska godina je i službeno počela. Neki mališani po prvi puta kreću, drugima je to već rutina u rujnu, a oni malo veći, postaju i malo odrasliji s prvim danom srednje škole. Osim što se trebaju pripremiti mentalno za novu količinu obaveza, važno ih je opremiti i dobrom opremom, ali i kvalitetnom odjećom. Ona mora biti prozračna, mora izgledati moderno i kul, a možda i najbitnije, mora izdržati sve nestašluke i sva pranja – a bit će ih. Sve to i još više nudi Lidl jesenska kolekcija odjeće za djecu i tinejdžere.

Stil se gradi od malih nogu, kažu iz Lidla, a i mi se slažemo s njima. Sve do konca rujna u njihovim trgovinama moći ćete kupiti kvalitetnu dječju odjeću po super cijenama. Ako ste roditelj, sigurni smo da ste Lidlu i njihovoj dječjoj robici vjerni još od onih najmanjih dana. Za one najmlađe pripremili su ugodnu odjeću od mekanog bio pamuka u kojoj će s guštom ići na popodnevni spavanac ili u šetnju parkom. Tu su i cool kombinacije za đake prvake, ali i komadi koje će tinejdžeri s već razvijenim stilom, kombinirati kako oni žele.

Lidl jesenska kolekcija
Lidl jesenska kolekcija

Lidl jesenska kolekcija – udobnost od prvog dana

Naše bebe i toddleri trebaju robicu koja je udobna i u kojoj se mogu slobodno kretati – upravo to nudi lupilu pure collection brend. Tu su malene pletene vestice, kao i tajice s likovima životinja, plišani bodiji te vreće za spavanje s raznim uzorcima. Naravno, tu su i stvari za mame, poput praktičnih torbi za kolica i pelene. Naravno, ništa ne može proći bez kompletića s jesenskim motivima, a možda su i najslađe jaknice s malim ušima na kapuljačama.

 

Za one malo veće

Za one malo veće, tu je lupilu brend koji je pripremio komade s dinosaurima i jednorozima. Posebno udobno izgledaju trenirke, a baš to treba našim klincima i klincezama kada su na cjelodnevnom boravku u vrtiću. Bilo da birate haljinice i tajice, komplete majici i tajice ili setove za dečke, sigurni smo da će biti glavne face u svojoj vrtićkoj grupi. Za sve princeze tu su majice s metalik otiskom i šljokicama, ali i one s psićima koji imaju 3D uši. S obzirom na to da će kišnih dana biti sve više, Lidl jesenska kolekcija sadrži i kabanice. Vaši mališani mogu birati između onih s leptirićima, psićima i autobusima. Naposljetku, za one hladnije dane, tu je i termo odjeća koja je iznutra topla, a izvana jako stylish.

Lidl jesenska kolekcija za tinejdžere

S malcima je lako, ali što s tinejdžerima koji jasno znaju što im se sviđa, a što ne? Oni taman počinju graditi svoj stil i sve manje je kul ići s mamom i tatom u shopping. Lidl se pobrinuo da i oni imaju bogat izbor. Za njih je brend pepperts koji nudi jednostavne i cool komade koje mogu kombinirati kako oni žele. Slaganje kombinacija za novi dan u školi svakako će biti dobar poticaj te će im uveseliti svako jutro. Iako su sada već veliki, i njima u školi mora biti udobno, a trenutno najkul komad su trenirke. Matching setovi u kombinaciji s prslukom i tenisicama recept su za udobnost, ali i za ponijeti titulu najstylish učenika u razredu.

Lidl jesenska kolekcija
Lidl jesenska kolekcija
Lidl jesenska kolekcija

Iako vjerujemo da ste sve pripreme za novu vrtićku i školsku godinu obavili, svakako neće škoditi da bacite oko na Lidl jesensku kolekciju. Pogotovo nemojte propustiti tjedne akcije kada će kolekcija biti dostupna po super cijenama.

Cijelu ponudu možete pogledati u katalogu. Ponudu za malce možete vidjeti ovdje, a za tinejdžere na ovom linku.

Foto: Lidl

Učitati još
Zatvori