Kako bi izgledala Zara s YSL twistom? Stiže nova dizajnerska suradnja koja će sigurno postati hit
Kako bi izgledala Zara s YSL twistom? Stiže nova dizajnerska suradnja koja će sigurno postati hit

Kako bi izgledala Zara s YSL twistom? Stiže nova dizajnerska suradnja koja će sigurno postati hit

Ako je jedna stvar sigurna, to je činjenica da će Zara uvijek naći način da razveseli svoje vjerne klijente. Njihova zimska i ljetnja sniženja već dugo su najiščekivanija – i najkompetetivnija. Popularnost brenda ne tiče se samo odjeće. Zara Home podjednako je uspješan dodatni brend španjolskog konglomerata. Tu je i Zara Café u Ateni, otvoren u svibnju 2024. godine. Naposljetku – i njihovi parfemi neki su od najvoljenijih u high-street ponudi.

Dobre vijesti su ponovno tu, a to je suradnja brenda sa Stefanom Pilatijem, čuvenim dizajnerom koji je poznat po radu za brend Yves Saint Laurent. Naime, vijesti glase – Zara x Stefano Pilati kolekcija je u pripremi. Capsule kolekcija koja će se uskoro pojaviti je nešto što željno iščekujemo, a mi imamo detalje.

Stefano Pilati
Stefano Pilati

Zara x Stefano Pilati – suradnja iz snova

Stefano Pilati jedan je od najslavnijih dizajnera. Poznat je po svom radu za brend Yves Saint Laurent, a i njegov osobni stil je prepoznatljiv u modnim vodama. Tako da činjenica da ga je Zara zaposlila na novom projektu nas nimalo ne čudi. Tako će Stefano Pilati u suradnji sa Zarom kreirati capsule kolekciju u kojoj će se naći oko 50 komada odjeće za muškarce – i nešto manje, njih 30, za žene.

Što se obuće i dodataka tiče – ni oni neće izostati. Talijanski dizajner svoj osobni stil, ali i godine iskustva u high-end modnom svijetu, pretočit će u novu Zara x Stefano Pilati kolekciju. Da vijesti budu još bolje, saznali smo da će modnu kampanju fotografirati nitko drugi nego Steven Meisel, proslavljeni američki fotograf. Meisel je i ranije surađivao sa Zarom – i to 2023. godine, na kolekciji Steven Meisel New York. Budući da Zara uživa veliki uspjeh svaki put kada kreira niche kolaboraciju, nismo previše iznenađeni (najviše smo radosni) što će sljedeća biti upravo s Pilatijem.

Što se Pilatijevih projekata tiče, on je prethodnih godina najviše radio na liniji odjeće za muškarce i nebinarne osobe brenda Random Identities. Brend proizvodi i distribuira odjevne komade u suradnji s modnom kućom Dover Street Market Paris. Zara x Stefano Pilati kolekciju ćemo možda vidjeti već početkom listopada, a mi s nestrpljenjem iščekujemo prve vizuale.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori