Sve za školu na jednom mjestu – uz sjajne popuste. Roditeljima smo olakšali potragu
Sve za školu na jednom mjestu – uz sjajne popuste. Roditeljima smo olakšali potragu

Sve za školu na jednom mjestu – uz sjajne popuste. Roditeljima smo olakšali potragu

Bez obzira na to uživaju li vaši školarci još u odmoru ili već s nestrpljenjem iščekuju prve dane u školskim klupama, kvalitetna priprema za novu školsku godinu osigurat će im bezbrižan početak ovogodišnjeg školovanja. Na popisu potrebne opreme neizostavne su torbe, pernice, bilježnice, olovke, dodatne radne bilježnice, atlasi, likovne mape… a sve to možete nabaviti na jednom mjestu – u knjižarama i webshopu Školske knjige.

Školska knjiga

Školska knjiga odgaja i oprema generacije

Knjižare Školske knjige već su desetljećima sinonim cjelovite pripreme za školu, a posebne ponude i brojne pogodnosti za kupce i ove će vam godine osigurati lakše opremanje školaraca. Očekuju vas popusti na odabrane modele torbi, ruksaka i pernica, školski pribor i opremu, popust na proizvod po izboru i odabrana izdanja Školske knjige pri sljedećim kupnjama. Izdvajamo i mnogobrojne popuste kod naših partnera – brojnih poznatih brendova koji nude bogat izbor odjeće i obuće, sportske opreme, zdrave hrane, začina i čajeva, kozmetike, satova i nakita te prijevoza i smještaja tijekom obiteljskih putovanja.

Školska knjiga

Školska knjiga nudi brojne pogodnosti 

Školska knjiga daruje vam 10 posto popusta na školski pribor i opremu za kupnju u minimalnom iznosu od 40,00 eura. Osigurava i besplatnu dostavu za kupnju u istom iznosu u webshopu te plaćanje do 12 rata bez kamata. I to nije sve! Školska knjiga daruje dodatne popuste svim kupcima školskog asortimana, neovisno o visini potrošnje.

Popust od dvadeset posto vrijedi za: vrijedne knjige korisne tijekom cjelokupnog školovanja – gramatike, pravopise i leksikone, jedan lektirni naslov u izdanju Školske knjige i jedan proizvod po izboru pri sljedećoj kupnji (ne odnosi se na udžbenike, didaktička pomagala, radne bilježnice i već sniženi asortiman).

Školska knjiga

Kompletan školski asortiman

U bogato opremljenim knjižarama Školske knjige diljem Hrvatske pronaći ćete kompletan školski asortiman u kojem se nalaze udžbenici svih izdavača, didaktička pomagala, radne bilježnice, kvalitetne pernice i velik izbor školskog pribora s uvijek brižljivo biranim, atraktivno dizajniranim bilježnicama, prilagođenima najnovijim trendovima koje prate školarci.

Ne zaboravite kupiti olovke, bojice, gumice, šiljila, šestare, ravnala, trokute i drugu opremu koja se koristi u nastavi. Dostupne su i likovne mape i likovne kutije, raznovrsni zemljovidi i atlasi te radne bilježnice s priborom za izvođenje pokusa.

Školska knjiga
Školska knjiga

Najbolji didaktički materijali

Školska knjiga nudi provjereno najbolje didaktičke materijale poput dodatnih radnih bilježnica, radnih listića, vježbenica i zbirki zadataka koje će školarcima olakšati razumijevanje i usvajanje nastavnih sadržaja.

Osim toga, tu su i brojna izdanja korisna tijekom svih godina školovanja, studiranja i cjeloživotnog učenja, među kojima se ističu gramatike, pravopisi, leksikoni, rječnici i enciklopedije. Na raspolaganju je raskošan izbor lektirnih izdanja Školske knjige, s dragocjenom metodičkom obradom koja sadržava korisne tekstove za lakše razumijevanje i učinkovitiju analizu književnog djela. Jedan lektirni naslov po izboru dostupan je uz 20 posto popusta.

Školska knjiga

Torbe i ruksaci vrhunskih proizvođača

U ponudi školskih torbi vrhunskih proizvođača ističu se najtraženiji brendovi Target i Belmil s ergonomski oblikovanim modelima koji podupiru kralježnicu te torbe na kotačiće, prilagođene specifičnim potrebama najmlađih školaraca. Tu su i neizostavni, moderno dizajnirani ruksaci koje obožavaju sve generacije.

Svima koji žele obaviti kupnju iz udobnosti vlastita doma na raspolaganju je webshop Školske knjige s istim pogodnostima kao i druge knjižare Školske knjige, uz dodatnu besplatnu dostavu za kupnju iznad 40,00 eura. Uz ovakvu sveobuhvatnu ponudu i mnogobrojne pogodnosti lako je krenuti sa Školskom knjigom u nove školske pustolovine.

Foto: Školska knjiga

Učitati još
Zatvori