Vraća se One Tree Hill! Novi nastavci stižu na Netflix, a evo što znamo do sada
Vraća se One Tree Hill! Novi nastavci stižu na Netflix, a evo što znamo do sada

Vraća se One Tree Hill! Novi nastavci stižu na Netflix, a evo što znamo do sada

I oni su došli na red, prva je pomisao kada je do nas stigla vijest kako će serija One Tree Hill dobiti nove nastavke. U moru uspješnih naslova izvučenih iz ropotarnice prošlosti, ne čudi što je nova prilika dana i seriji koja je obilježila odrastanje brojnih milenijalaca. Prema dostupnim podacima producentice koji stoje iza novih nastavaka su zvijezde originalne serije Sophia Bush, Hilarie Burton i Danneel Ackles.

Također, poznato je kako će se glumice vratiti likovima koji su ih proslavili, odnosno ulogama Brooke, Peyton i Rachel. Trenutno nije poznato tko će im se od originalne postave pridružiti u novim nastavcima. No, ono što znamo jest da ćemo ih imati priliku gledati na Netflixu. Nažalost, prve informacije otkrivaju kako Chad Michael Murray, zvijezda originalnog naslova, trenutno nema namjeru sudjelovati u realizaciji novih nastavaka One Tree Hilla.

One Tree Hill
One Tree Hill

Što znamo o novim nastavcima?

Što ako se stvarno možeš vratiti kući? Postoji li prilika da se udružimo s briljantnim kreativcima i izgradimo prostor u kojem svi naši prijatelji mogu pokazati svoje talente? Vratiti se na naš teren? Počastiti naše obožavatelje? Mi smo za, stoji u objavi koju je Sophia Bush podijelila na društvenim mrežama, a u kojoj su mnogi pronašli finalnu potvrdu kako se vraćamo u imaginarni gradić Tree Hill. Također, u istoj je objavi potvrdila kako je riječ o projektu na kojem rade posljednje tri godine.

Nastavak će se navodno odvijati 20 godina kasnije, a bit će usmjeren na Brooke i Peyton. Nekoć smo najbolje prijateljice pratili kao tinejdžerice, a sada ćemo ih imati priliku vidjeti iz druge perspektive – kao majke tinejdžera koji se suočavaju s izazovima nalik onima s kojima su se i same suočavale u originalnoj seriji.

One Tree Hill
One Tree Hill

Dok čekamo povratak u Tree Hill…

Podsjetimo, serija One Tree Hill izvorno se prikazivala od 2003. do 2012. godine te je potrajala devet sezona. Izvorni kreator serije Mark Schwahn nije uključen u ovaj projekt. Scenarij je povjeren Becky Hartman-Edwards, koja je radila na uspješnicama Firefly Lane i Parenthood.

A sve pikanterije vezane uz snimanje originala možete doznati i putem podcasta Drama Queens iza kojeg su izvorno stajale upravo Sophia Bush i Hilarie Burton Morgan uz Bethany Joy Lenz, koja je u seriji utemeljila Haley James Scott. No, nakon razmirica Hilarie je napustila ovaj projekt te je njezino mjesto preuzeo Robert Buckley. Spomenuti podcast možete slušati ovdje:

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori