Stigla je prva epizoda četvrte sezone serije koju svi gledaju – Only Murders in the Building
Stigla je prva epizoda četvrte sezone serije koju svi gledaju – Only Murders in the Building

Stigla je prva epizoda četvrte sezone serije koju svi gledaju – Only Murders in the Building

Čekanje je završeno! Danas je službeno stigla četvrta sezona hit serije Only Murders in the Building. Huluova humoristična serija sa Steveom Martinom, Martinom Shortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama u kratkom roku se nametnula kao jedna od najgledanijih serija trenutno. Izašla je prva epizoda, a na svaku moramo čekati po tjedan dana.

Što nas očekuje?

Velika novost nove sezone je što će naša trojka, Charles, Oliver i Mabel New York zamijeniti Californijom, točnije Los Angelesom. Tamo su došli jer legendarni filmski studio planira njihov podcast pretvoriti u film. Međutim, sjaj Hollywooda zasjenjen je nevjerojatnim tragom o Charlesovoj kaskaderki i prijateljici, Sazz Pataki (Jane Lynch). Podsjetimo, Pataki je misteriozno umrla na kraju treće sezone, a taj misterij zasigurno će se razriješiti u novoj sezoni.

Tko se vraća?

U glavnim ulogama ponovno gledamo Martina, Shorta i Gomez, a vraća se i niz drugih sporednih likova. Legendarna Meryl Streep reprizirat će svoju ulogu Lorette, glumice na Broadwayju i Oliverovog romantičnog interesa. Vraća se i Da’Vine Joy Randolph, glumica koju je uloga detektivke Donne Williams proslavila, a u međuvremenu je i osvojila Oscar za najbolju sporednu ulogu u filmu The Holdovers. Unatoč što je njezin lik preminuo, u ovoj sezoni gledat ćemo opet i Jane Lynch, no u vidu flashbackova.

No, to nije kraj zvijezdama. Only Murders in the Building očito privlači A-list glumce, a četvrtoj sezoni pridružit će se i neki novi. Tako ćemo imati priliku gledati Melissu McCarthy, Evu Longoriju, Molly Shannon, Eugene Levyja, Kumaila Nanjianija i Zacha Galifianakisa.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori