Michael Scott postaje Hannah Howard. Stiže australski The Office sa ženom u glavnoj ulozi
Michael Scott postaje Hannah Howard. Stiže australski The Office sa ženom u glavnoj ulozi

Michael Scott postaje Hannah Howard. Stiže australski The Office sa ženom u glavnoj ulozi

Serija The Office je jedna od najpopularnijih i najvoljenijih mockumentaryja na svijetu. Od Rickyja Gervaisa koji je napisao i glumio u najgledanijoj britanskoj seriji After Life, prošla je skoro cijeli svijet i dobila različite verzije u mnogim zemljama. Definitivno najpopularnija je američka verzija u kojoj Steve Carell tumači Michaela Scotta. Ova serija je s potpunim pravom postala (i ostala) omiljena. Gledatelji s likovima prolaze kroz veliki dio odraslog života koji se odvija u jednom, naizgled običnom uredu.

Fanove će obradovati vijest da je u pripremi i australska verzija serije – i to s glavnom ženskom ulogom.

The Office – serija koju nastavljamo voljeti

Australsko izdanje serije The Office — 13. globalne inkarnacije kultne humoristične serije — polako poprima završni oblik, a Prime Video je objavio datum premijere – 18. listopad. Za razliku od ostalih internacionalnih verzija ove serije, australska ima jednu novost. Ovog puta u regional manager ulozi će se naći Felicity Ward koja će glumiti Hannu Howard.

U australskoj verziji The Office, Felicity Ward dobiva vijesti iz glavne firme da će zatvoriti njezin ured i natjerati sve da rade na daljinu. Svojstveno ovoj poziciji, glavna glumica daje obećanja koja ne može održati. To, naravno, sve čini kako bi održala svoju ‘radnu obitelj’ na okupu.

The Office Australija

Detalji

Pored Felicity, u australskoj verziji će se pojaviti i Edith Poor, poznata po ulogama u The Lord of the Rings: The Rings of Power i Sweet Tooth, kao i Steen Raskopoulos, Shatri Sebbens i Josh Thomson. Sudeći po globalnoj popularnosti američke i britanske verzije ove serije, vjerujemo da ni australska neće biti izuzetak.

The Office je mnogima omiljena serija i comfort show. Ovo izvorno britansko ostvarenje donijelo je veliku slavu mnogim glumcima koji su se u njemu pojavili. Ljubavna priča Jima (John Krasinski) i Pam (Jenna Fischer) postala je obrazac za traženje svoje druge polovice, a Dwightova (Rainn Willson) upornost i ustrajnost mnogima motivacija da daju sve od sebe u svom uredskom poslu.

Fanovi se nadaju da će i ova verzija ispuniti očekivanja i postati jedna od najgledanijih. Sudeći po tome da se u ovom trenutku unose neke svijetle promjene, poput žene u glavnoj ulozi, vjerujemo da će to biti slučaj.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori