Ovakav još niste probali: Upravo je lansiran vjerojatno najposebniji parfem od vanilije
Ovakav još niste probali: Upravo je lansiran vjerojatno najposebniji parfem od vanilije

Ovakav još niste probali: Upravo je lansiran vjerojatno najposebniji parfem od vanilije

U moru celebrity proizvoda, moramo priznati kako je manekenka Bella Hadid uistinu uspjela pružiti nešto drugačije – tim više što je izdala proizvod kojega ima doista svaki celebrity, a to je parfem. No njen brend ‘Ôrəbella je sve osim klasične linije parfema.

Naime, ‘Ôrəbella osim fantastičnih pakiranja i popratnih priča o svakom parfemu, nudi proizvode koji su bez alkohola, dermatološki testirani, veganski, gluten free, cruelty free, prikladni za osjetljive kože te dolaze u specifičnoj dvofaznoj formuli. Kako biste aktivirali njene parfeme, morate ih promućkati, a zatim osim dugotrajnijeg mirisa imate i skincare te aromaterapeutske benefite.

Baš kako ste pretpostavili, njeni parfemi zahvaljujući eteričnim uljima stimuliraju određene osjećaje, pa tako pobuđuju sreću ili senzualnost. Istovremeno, na bazi prekrasnih 5 ulja, što su kamelija, badem, maslina, jojoba i karate, dubinski njeguje, umiruje i obnavlja kožu.

A njen novi parfem samo nadopunjuje liniju od tri zanimljiva mirisa – iako nudeći nešto sasvim suprotno od postojećeg.

Upoznajte ‘Ôrəbella Nightcap

Već nekoliko mjeseci Bella uspješno najavljuje izlazak novog parfema, a sada je napokon stigao na tržište. Radi se o parfemu Nightcap koji je prvi sladak parfem u njenoj kolekciji. Sama Bella ga opisuje kao miris vanilije za odrasle, što ga čini poprilično intrigantnim.

Nightcap se sastoji od noti đumbira, kardamoma, palo santa, vanilije, citrusa, sandalovine i pačulija. Miris je u bazi vanilija, ali itekako začinjen, mističan i senzualan. Parfem dolazi i u verziji od 10 ml koji je idealno putno izdanje. Da biste s njim što opreznije putovali, možete kupiti i zlatno kućište koje ga štiti u transportu, kako su bočice staklene.

Bella Hadid ima i lošu vijest…

Parfem zasad nije moguće nabaviti u Hrvatskoj kako se prodaje samo unutar SAD-a, no vjerujemo da će kad tad stići na europsko tržište pa će ga biti puno jednostavnije uloviti.

Foto: Instagram (@orebella)

Učitati još
Zatvori