Drogerijska maskara koju obožava Billie Eilish i idealna je za prirodni look
Drogerijska maskara koju obožava Billie Eilish i idealna je za prirodni look

Drogerijska maskara koju obožava Billie
Eilish i idealna je za prirodni look

U današnjem digitalnom dobu, društvene mreže postale su ne samo platforma za dijeljenje svakodnevnih trenutaka, već i neiscrpan izvor informacija o trendovima. Uključujući one u svijetu ljepote i mode. Instagram, Twitter i TikTok često su mjesta gdje saznajemo najnovije detalje o tome što poznate ličnosti koriste. Bilo da se radi o odjeći, makeup proizvodima ili čak o dnevnim rutinama. U tom duhu, u posljednje vrijeme, fokus je stavljen na maskaru koju koristi jedna od najpoznatijih glazbenih zvijezdi današnjice – Billie Eilish.

Nakon što je objavila planetarno popularni duet sa Charli XCX – Guess, odlučili smo se pozabaviti njezinom makeup rutinom.

Maskara Billie Eilish u centru pažnje

Prema najnovijim informacijama, otkriveno je da je Billie Eilish vjerna jednom specifičnom proizvodu. I to kada su u pitanju njezine neodoljivo uočljive trepavice. Ta informacija otkrivena je u videu na kojem se Billie šminka. Naime, riječ je o Maybelline Full and Soft vodootpornoj maskari. Ovaj proizvod je poznat po svojoj sposobnosti da trepavice učini punijim i mekšim. Pritom je vodootporan, što ga čini idealnim za dugotrajnu upotrebu, bez obzira na uvjete.

Maybelline Full and Soft maskara je u posljednje vrijeme postala predmet rasprave među ljubiteljima makeupa. Posebno među obožavateljima Billie Eilish. Na društvenim mrežama se pojavila velika količina entuzijazma zbog otkrića. Međutim, postoje komentari koji izražavaju sumnju u to da ovaj proizvod može postići efekt koji vidimo na Billie.

…ali fanovi nisu zadovoljni

Iako je činjenica da je Billie Eilish koristila ovu maskaru za postizanje svog karakterističnog izgleda trepavica, mnogi njezini fanovi ne vjeruju da je samo jedna maskara zaslužna za njezin glamurozan izgled. U komentarima na društvenim mrežama često se mogu videti mišljenja da je za postizanje takvog efekta potreban i dodatni makeup.

Pored toga, ljubitelji makeupa ističu da je uspjeh u kreiranju savršenog izgleda trepavica često rezultat kombinacije različitih proizvoda i tehnika, a ne samo jednog proizvoda. Mnogi se slažu da Billie Eilish vjerojatno koristi kompleksniji pristup u kreiranju svog izgleda. Uključujući profesionalne savjete i proizvode koji se ne nalaze nužno na tržištu.

U svakom slučaju, otkriće da Billie Eilish koristi Maybelline Full and Soft maskaru samo je dodatni dokaz da su i poznate osobe podložne utjecaju i trendovima u svijetu ljepote. Iako su u komentarima prisutne različite reakcije i mišljenja, jedno je sigurno. Ovaj proizvod je još jednom pokazao svoju popularnost i efektnost, čak i u svijetu gdje su očekivanja i standardi često visoki. Bez obzira na sve polemike, jedno je jasno. Billie Eilish nastavlja inspirirati svoje fanove, ne samo svojom glazbom, već i svojim jedinstvenim stilom i izborima u svijetu ljepote.

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Maybelline, Instagram( @billieeilish)

Učitati još
Zatvori