Poznate Hrvatice kunu se u ovaj tretman: Ako ste obožavali Hydrafacial, DermaClear će vas oduševiti
Poznate Hrvatice kunu se u ovaj tretman: Ako ste obožavali Hydrafacial, DermaClear će vas oduševiti

Poznate Hrvatice kunu se u ovaj tretman: Ako ste obožavali Hydrafacial, DermaClear će vas oduševiti

Navigacija kroz svijet skincarea može biti konfuzna. Uz toliko opcija koje obećavaju savršenu kožu teško je znati što zaista djeluje. Ako ste zbunjeni i frustrirani zbog beskrajnih izbora – niste sami. Zato dopustite da vam pojednostavimo stvari – DermaClear tretmani u estetskom centru Nevia su vaš najbolji izbor za postizanje blistave kože. Evo zašto…

Jedan uređaj, beskrajne mogućnosti

DermaClear nije običan tretman za njegu kože; to je transformacijsko iskustvo koje spaja naprednu tehnologiju s dubokim razumijevanjem zdravlja kože. Tretmanom se postiže dubinsko čišćenje i smanjenje pora, nadmašujući rezultate klasičnog čišćenja. Rezultat je predivan glow koji prosijava ispod make-upa stvarajući glass skin efekt koji svi žele. Efekt je usporediv s blistavom kožom Hailey Bieber.

 Osim toga, aparat nudi sveobuhvatno rješenje za razne probleme kože te djeluje na akne i hiperpigmentacije, oporavlja umornu kožu i uklanja znakove starenja. Trenutni i trajniji rezultati razlog su što DermaClear uzburkava beauty scenu. Jedna od najvećih prednosti je što efekti zaglađivanja nisu samo trenutni nego i dugoročni. Vidljiva poboljšanja vidjet ćete već nakon prvog tretmana. Vaša koža će izgledati čišća, mlađa i sjajnija.

Zašto izabrati DermaClear?

Alma DermaClear aparat izuzetno je fleksibilan i prilagodljiv svim tipovima kože. Omogućuje kombinaciju triju ključnih usluga u jednom tretmanu: eksfolijaciju, čišćenje i dubinsku hidrataciju ili modularno prilagođavanje prema specifičnim potrebama kože.

Osim što rješava više problema kože u jednom tretmanu, štedi vas od gnjavaže s višestrukim proizvodima i rutinama. Istovremeno, nudi konkurentne prednosti i kad je riječ o cijeni. Cjenovni raspon tretmana kreće se od 130 do 160 eura. Za sve nas koji smo umorni od isprobavanja brojnih proizvoda bez željenih rezultata DermaClear je rješenje koje smo tražili.

DermaClear
Karmen i Iva Ninić

Stvarni i isprobani rezultati

Iskustva iz prve ruke i preporuke su nam posebno važni. Zato smo za mišljenje o efektu nakon tretmana pitali one koje znaju više i probale su gotovo sve – Dajanu Pajkić, Lidiju Lešić i Doru Martinović.

 „DermaClear tretman odmah čini moju kožu čistom, hidratiziranom i osvježenom. Posebno me oduševljava to što su rezultati trenutni. Moja osjetljiva koža je hidratizirana i nahranjena, a osjećaj mekoće nakon tretmana je savršen… Veselim se svakom novom tretmanu.“, kaže Lidija Lešić.

„Jedan od mojih omiljenih tretmana upravo je DermaClear! Zbog njegove brzine i efikasnosti s trenutno vidljivim rezultatima. Zahvaljujući opcijama čišćenja, hidratacije i liftinga, mogu ga uvijek koristiti prema potrebama svoje kože. Dodatni plus je što je tretman potpuno bezbolan i izuzetno ugodan.“, dodala je Dora Martinović.

„Tretman DermaClear aparatom iznimno mi je ugodan jer vakuum pruža odličnu masažu, čineći postupak pravim užitkom. Serumi koji se kombiniraju i nanose na kožu ostavljaju je glatkom, zategnutom i sjajnom.

Dobijete instantni efekt lijepe i njegovane kože koja je i nekoliko dana nakon tretmana blistava. Zbog toga ga uvrštavam na svoju listu najdražih tretmana.“, kaže Dajana Pajkić.

DermaClear
Dajana Pajkić
DermaClear
Dora Martinović

Stručnost i povjerenje

Važno je ne samo što se radi, već i tko to radi. Nevijin stručni tim od prvog dana njeguje koncept posvećenosti i dugoročnog praćenja klijentica i rezultata. Golemi resursi ulažu se u edukacije, probir učinkovitih proizvoda i tehnologije.

„Često se stavljamo u cipele svojih klijentica i razumijemo koliko je izazovno filtrirati najbolje informacije o tretmanima i uređajima. Zbog toga koristimo sva svoja putovanja, edukacije i suradnje s drugim estetskim centrima diljem svijeta kako bih osigurale prakse koje stvarno donose razliku i vrijednost za novac“, izjavile su Karmen Ninić i Iva Ninić Bakula, vlasnice estetskog centra Nevia. „Odabrale smo DermaClear uređaj jer dolazi od iznimno učinkovite izraelske tvrtke Alma Quattro, koja nam pruža sigurnost u smislu vrhunskih uređaja i rezultata. Postizanje blistave, besprijekorne kože univerzalna je želja, a u potrazi za savršenim tenom, DermaClear tretmani su se pokazali kao revolucionarni. Toplo preporučujemo ovaj tretman svima koji ozbiljno pristupaju njezi kože “.

Estetski centar Nevia spaja personalizirani pristup s izuzetnom liječničkom i kozmetičkom stručnošću. Jedini nedostatak je potreba za rezervacijom termina unaprijed, što dodatno potvrđuje da je Nevia sinonim za povjerenje i vjerodostojnost. Stoga, ako želite vidjeti razliku, rezervirajte svoj DermaClear tretman danas. Skincare stručnjaci iz Nevia estetskog centra u Zagrebu i Šibeniku čekaju vas za personaliziranu analizu i transformirajući tretman.

DermaClear
Nevia estetski centar
DermaClear
Nevia estetski centar
Učitati još
Zatvori