Jeste li čuli za blush mani? Moguće da je ovo najljepša nijansa ružičaste manikure
Jeste li čuli za blush mani? Moguće da je ovo najljepša nijansa ružičaste manikure

Jeste li čuli za blush mani? Moguće da je ovo najljepša nijansa ružičaste manikure

Ljeto se pomalo primiče svome kraju, a to znači da uskoro počinje i sezona tamnijih manikura. Vječito nam jesen donosi lakove boje vina, ljubičaste nijanse pa čak i one smaragdne, no čini se da će ove jesen biti ipak malo drugačija. I savršena za sve one koji vole nježne i prirodne nijanse. Ružičastu često povezujemo s ljetom i toplijim mjesecima, a nakon pastelne, baby nijanse, vrijeme je za jednu malo jaču, ali i dalje nevjerojatno nježnu. Na društvenim mrežama zovu je Blush mani, a jasno je i zašto. Ona izgleda kao da ste u lak mliječne nijanse dodali malo rumenila. Posebno dobro izgleda na preplanuloj koži, ali dobro će stajati i svjetlijoj puti.

Ako idete na trajni lak ili gel, velika je vjerojatnost da vaša “noktarica” ovu nijansu već ima jer je odlična baza za francusku manikuru. Blush mani odličan je izbor i za sve oblike kao i dužine noktiju. Dobro će izgledati na kratkim i kockastim, kao i na dužim i bademastim. Baš zato što izgleda toliko prirodno.

Ako su vam dosadile mliječne i nude nijanse, a ipak ne želite žarke ili tamne boje, Blush mani će vam se vjerojatno svidjeti. U pitanju je manikura koja će vam teško dosaditi ako inače volite minimalizam, a i izrast se ne vidi jako.

Ružičasta je pomalo nepravedno dobila epitet kičaste ili djetinjaste boje, ali bitno je samo odabrati pravu nijansu. Blush mani upravo je takva, elegantna nijansa koja zrači quiet luxury vibrom. Popularnost ovakvih prirodnih nijansi potaknula je i brendove da lansiraju sve više takvih lakova pa Blush mani možete napraviti i sami bez odlaska u salon.

Foto: Instagram (@harrietwestmoreland)

Učitati još
Zatvori