Mekani, udobni i neprozirni: Pronašli smo stylish topiće ispod kojih nikome ne treba grudnjak
Mekani, udobni i neprozirni: Pronašli smo stylish topiće ispod kojih nikome ne treba grudnjak

Mekani, udobni i neprozirni: Pronašli smo stylish topiće ispod kojih nikome ne treba grudnjak

Već neko vrijeme modnom scenom dominiraju basic potkošulje i majice. Iako smo ovo ljeto stupili u doba maksimalizma, umjesto nobičnih i upečatljivih majica biramo atraktivne statement modne dodatke i hlače. Majice i dalje držimo jednostavnima i svestranima kako bi se mogle savršeno slagati na gotovo sve odjevne izbore. Svi već dobro znamo kako je teško i zahtjevno pronaći savršene basic majice koje ćemo ukorporirati u timeless capsule garderobu. Prije koju godinu, internet je popularizirao Uniqlo, a od tada japanski brend stoji na glasu kao modni dom kvalitetnih i pristupačnih modnih klasika. Prvotno su se proslavili inovativnom HEATTECH kolekcijom termalne odjeće, nakon toga su lansirali prostranu banana torbu koja je postala ultimativni hit na svjetskoj sceni. Nastavili su s inovacijama pa tu tako izbacili i kolekciju topića koji u sebi već imaju grudnjak, točnije, košarice. Više informacija o ovoj praktičnoj Uniqlo kolekciji donosimo u nastavku.

Uniqlo = inovacija + praktičnost

Uniqlo je dobro poznati brend koji slavi udobnost, praktičnost i kvalitetu. Za razliku od ostalih modnih potpisa, oni u fokus ne stavljaju aktualne trendove već dizajniraju inovativne odjevne komade kojih se nitko drugi nije sjetio. Uz pomoć tehnologije, kvalitetnih materijala i visokog umijeća dizajniranja, svako malo se proslave nekim praktičnim hit komadom, a ovoga puta to su upravo topići s ugrađenim grudnjakom.

Topić + grudnjak = idealan modni hibrid

Savršen hibrid dva odjevna komada koji će ženama olakšati svakodnevno spremanje za grad ili posao. S obzirom na to da se radi o kompletnom 2 u 1 proizvodu, nikada vam se neće ocrtavati naramenice ili isticati grudnjak kroz topić, niti će vas išta žuljati tijekom dana. Topići su napravljeni od iznimno mekog materijala, nisu prozirni i sve stoji “na mjestu” čak i ako inače nosite velike košarice. Uz to, topići s ugrađenim grudnjakom u Uniqlo kolekciji dolaze u nizu modela, izreza, dužina i boja. Isto tako, zahvaljujući brojnim Tik Tok fashion trikovima, Uniqlo topiće možete okretati i na drugu stranu za zatvoreniji i konzervativniji izgled. A za one koji vole eksperimentirati, topiće možete nositi slojevito jedne preko drugih za onaj nostalgičan Y2K look.

U nastavku izdvajamo Uniqlo topiće s ugrađenim grudnjakom. Kliknite direktno na sliku kako biste ove basic komade kupovali online.

Foto: Uniqlo, Instagram (@mananamariee )

Učitati još
Zatvori