Moro Inn je novi bed & breakfast na Korčuli – ima terasu i rooftop, a za par minuta ste na plaži
Moro Inn je novi bed & breakfast na Korčuli – ima terasu i rooftop, a za par minuta ste na plaži

Moro Inn je novi bed & breakfast na Korčuli – ima terasu i rooftop, a za par minuta ste na plaži

Korčula je i ove je godine zadržala status jedne od najpoželjnijih ljetnih destinacija na Jadranu. Uz neke od najljepših plaža na našoj obali, bogatu povijest i vrhunsku gastronomsku ponudu, ne čudi da je iz godine u godinu sve poželjnija destinacija, kako među domaćim, tako i među stranim posjetiteljima.

Našu je pažnju sada privukao hotel smješten u gradu Korčula, nedaleko starog grada i najvećih atrakcija na otoku. Hotel Moro Inn nudi odmor u posebnom ambijentu, na samo 300 metara od plaže.

Hotel Moro Inn

Ako ste upoznati s Moro Beach Stupe konceptom, onda znate koliko je pažnje utkano u jednu od najpoželjnijih destinacija na Jadranu. Moro Beach na otočiću Stupe u Pelješkom kanalu pažnju već nekoliko godina privlači minimalistički uređenom plažom, dizajnerskim separeima za sunčanje, zabavom i plesom u dnevnom beach baru, baš kao i odličnim mediteranskim restoranom. Tu je i popularna ljuljačka u moru, koja garantira smijeh i odlične fotografije svakom posjetitelju.

Kako bi rasli kao brend, ali i gostima ponudili više, vlasnici su uz Moro Beach pokrenuli i Moro Inn, bed&breakfast smješten u Korčuli. Moro Inn ima četiri zvjezdice, a inspiriran je čarolijom malih stvari u životu kao što su udobni kreveti, kasni doručci, jutarnje kave na terasi i večernji kokteli na rooftopu, dizajnerske sobe…

Nudi se smještaj s vrtom, zajednički salon i terasa, kao i besplatan parking za goste, a tu su i a la carte i restoran i bar. Moro Beach koji se nalazi u neposrednoj blizini zamišljen je kao dnevna baza, dok se zabava navečer seli na Korčulu. Do starog grada dijeli vas tek nekoliko minuta hoda, a do najbliže plaže samo 300 metara.

Dodatne informacije

Adresa: Ulica 99, Korčula

Instagram: MORO INN

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori