Serum s dvostrukim djelovanjem: Održava kožu vidljivo mlađom i očuvanom od učinaka starenja
Serum s dvostrukim djelovanjem: Održava kožu vidljivo mlađom i očuvanom od učinaka starenja

Serum s dvostrukim djelovanjem: Održava kožu vidljivo mlađom i očuvanom od učinaka starenja

Serum PROGESKIN, najnovija inovacija koja je proizašla iz istraživanja Biologique Recherche, djeluje na jedan od glavnih uzročnika starenja kože: senescenciju. Njegova jedinstvena i snažna formula ciljano djeluje na manjkavost proteina progerin i kloto da bi se usporio nepovratni proces starenja. Koža je čvršća, punija i zategnutija. Bore i borice vidljivo su smanjene. Koža dulje izgleda pomlađeno. Oslanjajući se na svoju istraživačku i inovacijsku stručnost, Biologique Recherche se već dulje vrijeme zanima za mehanizam starenja kože i jedan od njegovih glavnih uzročnika, staničnu senescenciju.

Serum za preporod kože

PROGESKIN je serum koji se suprotstavlja vidljivim znakovima starenja kože ciljano djelujući na njezino starenje zahvaljujući jedinstvenoj i avangardnoj formuli s dvama
aktivnim sastojcima: Progescence® i Pro-KL®. Progescence® smanjuje sintezu progerina da bi ograničio nakupljanje ostarjelih stanica tijekom vremena. Pro-KL® aktivira protein kloto i pomaže kontrolirati stanični metabolizam, odgađajući početak starenja stanica kože i potičući njihovu dugovječnost.

Biologique Recherche PROGESKIN

Stanična senescencija (stanično starenje)

Od latinske riječi senescere („stariti“), stanična senescencija predstavlja nepovratno stanje u kojem se stanice prestaju dijeliti, a pritom ostaju metabolički aktivne. Ova se pojava ubrzava tijekom prirodnog procesa poznatog kao kronološko starenje. Obično se taj proces događa kao odgovor na oštećenja, da se omogući regeneracija tkiva i uklanjanje mrtvih stanica. Međutim, u procesima starenja, oštećenja premašuju sposobnost popravljanja, što rezultira nakupljanjem senescentnih stanica koje stvaraju proupalnu sredinu pogodnu za nastanak i napredovanje raznih bolesti povezanih sa starenjem, ali i za pojavu vidljivih znakova starenja na koži kao što su: stanjivanje epiderme, ravnanje dermalno-epidermalnog spoja, bore, gubitak elastičnosti, pigmentacijski poremećaji.

Prednosti proizvoda

Koža je znatno čvršća i zategnutija. Kvaliteta kože je vidljivo očuvana; znakovi starenja su smanjeni, koža je glađa, a bore manje izražene.

Test učinkovitosti

Znatno smanjenje ekspresije progerina za 26,6 %. Test ex-vivo proveden je na donorima različitih dobi nakon deset dana upotrebe. Test in-vivo proveden je na 21 dobrovoljki u dobi od 45 do 69 godina nakon upotrebe proizvoda dvaput dnevno tijekom 28 i 56 dana.

• Za trenutna stanja kože© podložna starenju.
• Stručni serum protiv starenja sa sastojcima Progescence® i Pro-KL®.
• Vidljivi rezultati već nakon prvog mjeseca upotrebe.
• Proizveden pomoću biotehnologije i biomimetičke tehnologije.
• Dermatološki testiran.
• Kreiran, formuliran i proizveden u Francuskoj.

Upute za upotrebu

U fazi njege, ujutro i/ili navečer, nanesite nekoliko kapi na cijelo lice, vrat i dekolte. Izbjegavajte dodir s očima. Izvodite lagane uzlazne pokrete do potpunog upijanja proizvoda.

Dostupnost

Proizvod pronađite u Ambassade Biologique Recherche, partnerskim hotelima i spa centrima.

Bočica od 8 ml – preporučena maloprodajna cijena: 63 €
Bočica od 30 ml – preporučena maloprodajna cijena: 157 €

Foto: PR, Instagram (@nycskincoach, @biologique_recherche_mbs)

Učitati još
Zatvori