Pop of color: Manikure s plavim detaljima koje su minimalističke, a upečatljive
Pop of color: Manikure s plavim detaljima koje su minimalističke, a upečatljive

Pop of color: Manikure s plavim detaljima koje su minimalističke, a upečatljive

Ukoliko ste odlučili da sljedeći posjet kozmetičkom salonu, ili pak sljedeći pampering evening, posvetite noktima – imamo ideju za vašu sljedeću manikuru. Ona podrazumijeva jednostavnu i, nerijetko, jednobojnu podlogu, ali isto tako i eksperimentiranje sa sitnim detaljima. Ove sezone su različite boje u trendu, a među njima u posljednje vreme dominira neon zelena. To se odnosi kako na modu, tako i na beauty sferu. Međutim, uvijek postoje one boje koje su timeless & effortless, a koje se istovremeno uklapaju uz svaki outfit. Upravo zato, ovaj put, pažnju usmjeravamo na manikure s plavim detaljima.

Zašto baš manikure s plavim detaljima?

Mnogi će se složiti da je minimalistička manikura uvijek u modi. Iako je njegova glavna odlika načelo jednostavnosti, upravo vam to pruža mogućnost da se poigravate s različitim uzorcima, oblicima i motivima. Ovaj put su se u fokusu našli sitni detalji u plavoj boji. Zahvaljujući njima, manikura postaje nešto zanimljivija, te upečatljiva već na prvi pogled.

Kada je u pitanju manikura s plavim detaljima, ovi sitni motivi mogu biti u različitim nijansama. Od detalja iscrtanih kraljevskom plavom pa sve do pastelnih nijansi – izbora je bezbroj. Također, s plavim detaljima možete se poigravati na gotovo svim oblicima noktiju, a njima možete ukrasiti čak i klasičnu french manikuru Pored toga, detalje možete postaviti na svaki nokat – ali isto tako i na samo jedan. Ipak, u jedno možete biti sigurni. S plavom bojom nećete pogriješiti. Ona se nerijetko opisuje kao elegantna i sofisticirana, a upravo takva će biti i vaša minimalistička manikura.

Na kraju, inspiraciju za vašu sljedeću manikuru možete pronaći na različitim mjestima. Kako bismo vam olakšali potragu, izdvojili smo na jednom mjestu fotografije koje možete sačuvati, a koje će vam olakšati odabir sitnih motiva ili crteža koji će vašu sljedeću manikuru učiniti drugačijom u odnosu na ostale. Stoga, pridržavajte se načela – keep it simple & add something blue.

*Tekst je preuzet s Journal.rs.

Foto: Instagram (@anouknailedit)

Učitati još
Zatvori