Nove sezone serija stižu i ljeti! Evo koje trenutno gledamo na Netflixu i Maxu
Nove sezone serija stižu i ljeti! Evo koje trenutno gledamo na Netflixu i Maxu

Nove sezone serija stižu i ljeti! Evo koje
trenutno gledamo na Netflixu i Maxu

Premda su ljetni mjeseci sinonim za odmor, nema odmora kada su nove sezone serija, odnosno predstavljanje novih nastavaka popularnih televizijskih naslova u pitanju. Zasigurno je najviše interesa izazvala najava kako će 15. kolovoza stići prve epizode četvrte sezone serije Emily in Paris. No, to neće biti središnja tema današnjeg članka – o tome više doznajte ovdje.

Da objava novih nastavaka u ljetnim mjesecima nije bauk, potvrđuje i podatak da je već tjednima među najgledanijim naslovima na Netflixu upravo prvi dio posljednje sezone serije Cobra Kai, svojevrsnog nastavka filma The Karate Kid. U nastavku vam otkrivamo i preostale serije u čijim novim nastavcima možemo uživati.

Cobra Kai

Vikings: Vallhala

Među trenutno najgledanijim Netflixovim naslovima u našoj zemlji nalazi se i treća sezona serije Vikings: Vallhala. Serija je svojevrsni nastavak popularne povijesne drame Vikings. Novi serijal prati novu generaciju legendarnih heroja. Treća sezona zaključuje sagu o Haraldu, Leifu i Freydisu, istražujući njihove sudbine nakon sedmogodišnjeg vremenskog skoka. Ujedno, ovo je i posljednja sezona spomenutog serijala, a dostupne recenzije sugeriraju kako predstavlja i zadovoljavajuć završetak priče.

Vikings Walhalla

Kleo

Naslov koji je u svojoj prvoj sezoni oduševio kritiku vrati se na male ekrane. Ova njemačka koja prati bivšu špijunku uspješno spaja triler i komediju. Na Netflixu vas čeka novih šest epizoda, a naših dojmova prve sezone možete se prisjetiti na linku.

Kleo

The Outlaws

Sedmero svadljivih kršitelja zakona započinju služiti kaznu rada za opće dobro, čisteći i renovirajući zgradu. Prisilna blizina ovih različitih ljudi izaziva rast napetosti, predrasude se nađu na kušnji, a životi se počinju ispreplitati, u dobru i u zlu. riječi su ovo koje stoje u opisu treće sezone serije The Outlaws čija je treća sezona od ovog ljeta dostupna an Maxu. Pravi je materijal za binganje.

The Outlaws

Elite

Među najdugovječnijim Netflixovim uspješnicama zasigurno je Elite, a ovog ljeta dočekala nas je osma sezona ove španjolske serije. Na žalost svih obožavatelja, ona je ujedno i zadnja. Jedno je sigurno – drame neće nedostajati. Naslov je to koji se također našao među najgledanijima u našoj zemlji.

PS: Preostale zanimljive serije na španjolskom čekaju vas na linku. 

Elite

Tell Me Everything

Ako ste ljubitelji teen serija, na vašem popisu naslova s novim nastavcima mogla bi se naći i serija Tell Me Everything. U njoj pratimo skupinu prijatelja koje muče tipični mladenački problemi. Dok pritisak posljednje godine na koledžu raste, družina prolazi kroz kušnje i nevolje tinejdžerskog života uz međusobnu pomoć i potporu. Serija je dostupna na platformi Max.

Tell Me Everything

Što nas još čeka (osim Emily)?

The Umbrella Academy

Kolovoz na Netflixu donosi i rastanak sa serijom The Umbrella Academy, čija četvrta sezona na male ekrane stiže 8. kolovoza. Tada će biti dostupno svih šest epizoda omiljene serije koja će dobiti zasluženi, planirani kraj. Više detalja dostupno je ovdje.

The Umbrella Academy

Industry

Na program Max 12. kolovoza pristiže treća sezona britanske dramske serije Industry. Ona nam daje insajderski pogled na svijet međunarodnih financija prateći skupinu mladih bankara. Pratimo ih dok pronalaze sebe u stresnom radnom okruženju međunarodne banke Pierpoint & Co. Sex, drugs and bussines, dobar je opis ove serije.

Industry

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori