Hailey, Bella, Emily… Ove djevojke će nam uvijek biti modna inspiracija
Hailey, Bella, Emily… Ove djevojke će nam uvijek biti modna inspiracija

Hailey, Bella, Emily… Ove djevojke će
nam uvijek biti modna inspiracija

Kaia Gerber, Emily Ratajkowski, Hailey Bieber… Sve su to djevojke čiji stil pratimo i volimo. One su predvodnice trendova i naša modna inspiracija. Sve što one nose – već sljedeći dan nosi većina djevojaka. Sjetite se samo marame na šilterici koju je Hailey Bieber “isfurala” za Coachellu? Sljedeći dan je cijeli Instagram bio pun tog modnog trika. Iako se danas trendovi mijenjaju na tjednoj razini, ove djevojke imaju svoj signature stil koji ih je i proslavio. A trendovski komadi su uvijek dobar dodatak da se ostane relevantan. Idemo redom, a krećemo s američkom manekenkom Emily Ratajkowski.

Emily Ratajkowski

Emily je poznata po svojim izazovnim outfitima za koje mnogi nemaju hrabrosti. Ok, olakšavajuća činjenica je što je Emily manekenka i izgleda vrhunski. Uhvaćena u šetnji New Yorkom, Emily se odlučila za all white outfit i kombinirala je kratke bijele hlačice s bikerskim čizmama. Neki bi rekli vrlo soboslikarski outfit, nama je jako “pidžamasti”, što je sada u trendu. Što udobnije, to bolje – modna inspiracija čiji smo vječni obožavatelji.

Stil it djevojaka
Emily Ratajkowski

Hailey Bieber

Hailey ima valjda najveću fan bazu ikada. Vjerojatno su to djevojčice od 13 do 17 godina, ali žena sve što napravi – postane trend. Ima novu boju laka – trend. Novu dužinu kose – trend. Shvatili ste. Nemojte zanemariti da je Haileyin put vrlo nepo. Rođena u obitelji glumaca, BFF joj je Kendall Jenner, a muž Justin Bieber. Ali… Mora joj se priznati, stil joj je vrhunski.

Stil it djevojaka
Hailey Bieber

Kaia Gerber

Balerinke i duga bijela haljina? Očekivano. Iznenadila nas je s izborom majice, ali sve zajedno nam se jako sviđa. Kako vidimo kod Kaie, a i kod drugih it djevojaka, očito su i slušalice sa žicom opet in. Ili je samo pick me girl?

Stil it djevojaka
Kaia Gerber

Amelia Gray

Kćer od jedne od najpoznatijih kućanica Beverly Hillsa, Lise Rinne, očajnički želi ostati u modnoj industriji, čemu svjedoči i njena transformacija lica. Amelia se podvrgnula sve poznatijem buccal fat removal zahvatu, počupala obrve (imala je divne guste obrve) i sve to da postane relevantna u industriji. Ali, mi smo tu da komentiramo samo njene MODNE izbore. Opet pidžama look i balerinke. Jednostavno, komforno – odobravamo.

Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - Stylish sisters Amelia Gray and Delilah Belle Hamlin enjoy coffee with a friend at Astro Cafe in Los Angeles. Amelia was sporting some 'I <3 Me' pajama pants during the casual outing. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 886779220, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Amelia Gray Hamlin

Lana Del Rey

Nježna patnička dušica s mračnom stranom. Svaka njena pjesma u jednoj rečenici. Stil Lane Del Rey bez stilista je više manje nebitan. Ali njen PR tim radi dobru stvar, a Lana izvrsno glumi (Coachella duet s Billie Eilish) i zato nam je zanimljiva. Ali era Born to Die i one krune od plavo bijelih ruža iz istoimenog spota teško da će se ponoviti.

Stil it djevojaka
Lana Del Rey

Zendaya

Zendaya je jednostavno bolja od nas. Djevojka kojoj sve polazi za rukom i čiji je stil, za razliku od LDR, vrlo relevantan i bez stilista. A taj stil je najčešće komforan i ležeran, a Zendaya se ne opterećuje previše trendovskim komadima i modom. To za nju radi Law Roach.

Stil it djevojaka
Zendaya

Anya Taylor-Joy

Amelia, uči s Anyinog primjera. Ovako treba napraviti buccal fat removal. Anya se pojavila, uzela glavne uloge u najvećim blockbusterima i uz sve to, pobjeđuje na crvenim tepisima, revijama… U Cannesu je bila jedna od najbolje odjevenih, a iako pretežito u zemljanim tonovima, Anya voli eksperimentirati s modom. I to radi na sebi svojstven način, nikada previše i uvijek taman. U ovom casual izlasku s prijateljima igrala je na sigurno, no jedva čekamo buduće crvene tepihe.

Stil it djevojaka
Anya Taylor-Joy

Sabrina Carpenter

Now, he is… Sabrina Carpenter je jedno, a Sabrina je drugo. Ovaj dio s Carpenter je marketing, a prava Sabrina je vjerojatno u trapericama i trenirkama. Ovaj preppy stil slatke djevojčice, gotovo pa Lolite nam je – sladak. Iako, činjenica je da se ona nametnula kao jedna od it djevojaka i to joj moramo priznati. Is it that sweet? I guess so.

Stil it djevojaka
Sabrina Carpenter

Bella Hadid

Bella se vratila u javnost s Orebellom i pomela sve. Uskoro je njen novi beauty brend popratila i kampanja s Adidasom, koja je na kraju ispala kao pravi fijasko, Bella nikako da se opusti… Ne znamo je li pod stresom ili nije, ali Bella izgleda odlično kao i uvijek. Njen stil je vrlo diskutabilan i to kažem samo jer ne znam da li bi stajao osobi koja nije ona. Sve u svemu, volimo Bellu.

Stil it djevojaka
Bella Hadid

Sofia Richie

Sofia je mijenjala stil ovisno o trendovima. Sjećate se njene ere druženja s Kylie i Kendall Jenner, kada je bila otkačena zabavna djevojka? No, ne može ju se ništa kriviti, djevojka je tada imala 17 godina. Sada, par godina starija, odlučila se skrasiti, a novi stil joj vrlo dobro stoji. A zbog toga je zaslužila epitet predvodnice quiet luxuryja Gen Z populacije.

Sofia Richie it djevojka
Sofia Richie

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori