Veliki povratak na beauty scenu nekoć najtraženije palete sjenila
Veliki povratak na beauty scenu nekoć najtraženije palete sjenila

Veliki povratak na beauty scenu nekoć
najtraženije palete sjenila

Za sve milenijalce, Naked paletu sjenila za oči ne treba puno predstavljati. Možda čak netko još posjeduje polupraznu verziju na dnu kozmetičke torbice. Za one koji nisu toliko upoznati, paleta sjenila za oči od 12 nijansi sadržavala je niz neutralnih mat, satenskih i metalik nijansi koje su išle od svijetlih na jednom kraju do tamnih na drugom. Ta jedna paleta bila je apsolutni holy grail product i san svake djevojke koja je vjerno pratila svjetske beauty blogerice i njihove Youtube tutorijale.

Urban Decay Naked paleta sjenila

Puno prije nego što je TikTok omogućio da kozmetički proizvod postane viralan preko noći, Urban Decay Naked Palette uspjela je postati jedan od najpopularnijih makeup proizvoda svih vremena. Lansirana je 2010. godine, a popularnost joj je gotovo odmah porasla zahvaljujući magazinima i YouTube videima, postavši omiljeni proizvod profesionalnih vizažista i beauty entuzijasta. U osam godina, originalna paleta prodana je u više od 30 milijuna puta i iznjedrila je ogromnu franšizu koja je imala dodatke poput Naked Heat, Naked Cherry i Naked Reloaded palete.

Zatim, 2018. godine brend je objavio da prestaje s proizvodnjom Naked palete, na veliku žalost brojnih obožavatelja.

Veliki povratak omiljene Naked palete

Nedavno je Urban Decay razveselio sve obožavatelje kada je objavio da se, nakon šest godina, originalna Naked paleta sjenila za oči vraća u limitiranom izdanju, s novom i poboljšanom formulom. Ova kultna neutralna paleta ponovno se vraća zbog velike potražnje – s dostupnim ograničenim količinama. Originalna verzija prodana je u više od milijardu dolara i 30 milijuna primjeraka otkad je ugledala svjetlost dana.

Dostupnost

U SAD-u Naked paleta bit će dostupna na službenoj Urban Decay stranici i Ulta Beauty stranici 4. kolovoza, dok ćemo mi u Europskoj Uniji morati pričekati do 6. rujna. Popis lansiranja na ostalim tržištima pročitajte u nastavku.

Kanada – 9. kolovoz online i 27. rujna u trgovinama

Čile – 1. rujna

Velika Britanija – 4. rujna

Kina – 1. listopada

Australija – 29. listopada

Indija – 1. studenog

Ostatak Latinske Amerike – 2. siječnja 2025.

Foto: Instagram (@urbandecaycosmetics)

Učitati još
Zatvori