Poslušajte Oliverovu dosad neobjavljenu pjesmu Vrime je
Poslušajte Oliverovu dosad neobjavljenu pjesmu Vrime je

Poslušajte Oliverovu dosad
neobjavljenu pjesmu Vrime je

Na šestu obljetnicu smrti neponovljivog Olivera Dragojevića, u ponedjeljak 29. srpnja, u sklopu prijenosa koncerta Trag u beskraju u njegovoj Veloj Luci premijerno je pušten spot za novu pjesmu Vrime je.

Autor glazbe je Tomislav Mrduljaš, tekst supotpisuju Tomislav Mrduljaš i Marijan Ban, a aranžman Igor Ivanović.

Trag u beskraju Oliver Dragojević

Pjesmu prati pripadajući spot čiji je autor Toni Mijač, koji je o inspiraciji za isti kazao sljedeće:

Inspiracija za koncept spota ‘Vrime je’ mi je došla nakon samo nekoliko preslušavanja pjesme te uranjanja u Oliverovu čarobnu interpretaciju, melankoličan tekst i melodiju koja stvara lijep ali i bolan dojam. Kod razmišljanja o vizualizaciji pjesme, dolazile su mi ideje o praćenju osobe koja se nakon rastanka i/ili gubitka jako bliske osobe saživljava s novom realnošću te prolazi katarzu oslobađanja od zarobljenosti u prošlosti i nalaženje sreće u sadašnjosti s lijepim uspomenama koje prate.

Oliver Dragojević vrime je
Oliver Dragojević

Nježna, emotivna i nostalgična pjesma Vrime je, baš onakva na kakvu su navikli Oliverovi brojni obožavatelji, stiže nakon velikog hita Ne mogu ti reći objavljenog u ožujku, a kojim je najavljen album Dolaziš s dvanaest novih Oliverovih pjesama.

Za album su dvije godine prikupljani i preslušavani materijali, uloženi su sati pomnog biranja, prisjećanja na sve njegove komentare i upute, kako bi se sve pjesme napravile sa sigurnošću u njegovo odobravanje.

Pjesma Vrime je dostupna je na svim streaming servisima, a čeka vas i u nastavku:

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori