Kod Martićeve je otvoren kafić Fika Coffee Roasters sa specialty kavama
Kod Martićeve je otvoren kafić Fika Coffee Roasters sa specialty kavama

Kod Martićeve je otvoren kafić Fika Coffee
Roasters sa specialty kavama

Da čak i ljeto u Zagrebu može biti uzbudljivo i donositi zanimljive novitete na užarene ulice, ovih su nam dana dokazali novi lokali. Otvorio se restoran Forty Two, sendvič bar Kokoš & sendviči, azijski restoran Tori otvoren je na još jednoj lokaciji, a najnoviji u nizu je i specialty kafić na popularnoj lokaciji. Na uglu Tomašićeve i Lopašićeve ulice, na mjestu nekadašnjeg Blok Bara, a kasnije Noel bara i Cicchetterije, ovih je dana otvorena simpatična Fika.

Fika Coffee Roasters

Fika Coffee Roasters ime je novog kafića u centru Zagreba, u Tomašićevoj ulici 13. Fika je inače švedska riječ koja obilježava jako važan segment njihove kulture, a opisali bismo ju kao vrijeme u danu kada sve stavljamo sa strane, a to vrijeme posvećujemo predahu uz kavu i snack. Zagrebačka Fika otvorena je ovaj tjedan, dakle usred ljetne sezone, što joj daje malo vremena za uhodavanje dok Zagrepčani ponovno ne preplave centar grada.

U ponudi imaju desetak kava, craft pive, ginove, whiskey, votku, tekilu i kombuchu te nekoliko slatkih i slanih zalogaja, prenosi Kult Plave Kamenice.

Dodatne informacije

Adresa: Ulice Nikole Tomašića 13, Zagreb

Radno vrijeme: pon-pet 07:00-22:00, sub 8:00-23:00, ned 9:00-17:00

Instagram: Fika Coffee Roasters

Foto: Instagram, Dupe Photos

Učitati još
Zatvori