Wispy bangs: Kako stilizirati šiške koje dominiraju trendovima već nekoliko sezona?
Wispy bangs: Kako stilizirati šiške koje dominiraju trendovima već nekoliko sezona?

Wispy bangs: Kako stilizirati šiške koje dominiraju trendovima već nekoliko sezona?

Svi smo u jednom trenutku bili opsjednuti zavjesa šiškama. Ima nešto tako šik u ovoj frizuri i kako uokviruje vaše lice i dodaje teksturu i dimenziju kosi. No, jedan stil šiški također se izdvojio kao omiljen – wispy bangs. Ovaj stil je postao popularan krajem prošle godine, kada su ga isprobale poznate dame poput Taylor Hill i Emily Ratajkowski. Od tada ga često viđamo na društvenim mrežama, a u trendu je i ove sezone.

Wispy bangs

Ako još niste upoznati s ovim stilom šiški, evo kratkog opisa. Kao što naziv sugerira, ove su šiške puno oštrije od standardnih šiški. Kosa na prednjem dijelu lica je rijeđa i više se vidi čelo. Iako ovaj stil ima dosta sličnosti s klasičnim šiškama jedan detalj čini ga puno nježnijim i prozračnijim. Izvrstan je za one koji žele nešto malo odvažnije od zavjesa šiški, ali također ne žele ogromnu promjenu.

Kako ih stilizirati?

Ako imate ravnu ili valovitu kosu, upotrijebite prste i sušilom za kosu sušite naprijed-natrag kako biste napravili razmak. Želite stilizirati svoje šiške rukama tako da imaju prirodan izgled. Pošpricajte laganim fleksibilnim lakom za kosu i izbjegavajte pretjerano oblikovanje. Oni s kovrčavom kosom mogu koristiti laganu kremu za uvijanje i pustiti kosu da se osuši na zraku ili koristiti difuzor za kontrolirano sušenje. Na kraju, šiške našpricajte laganim lakom za kosu koji omogućuje kretanje i neće ih otežati. Možete isprobati i drugi način pomoću rolera za kosu, a postupak možete vidjeti u videu ispod.

@gobrixy

Styling Wipsy Bangs Tutorial! Watch me style my curtain bangs 💗✨ Styling soft wispy bangs is quick and easy! All you need is a blowdryer, hairspray, a round brush, and a hair roller. 💕 Would you get wispy bangs? Comment below! #wispybangstutorial #stylingyourbangs #bangstyling #howtostylebangs

♬ telekinesis - chow

Foto: Instagram (@wolfiecindy, @brycescarlett)

Učitati još
Zatvori