Trudnički stil: Margot Robbie oduševljava jednostavnim i chic kombinacijama
Trudnički stil: Margot Robbie oduševljava jednostavnim i chic kombinacijama

Trudnički stil: Margot Robbie oduševljava
jednostavnim i chic kombinacijama

Margot Robbie očekuje svoje prvo dijete, a iako još uvijek nije stigla službena potvrda trudnoće, holivudska glumica ponosno pokazuje svoj trudnički trbuh. Nakon što su je paparazzi uhvatili tijekom odmora u Italiji, Margot se pojavila u javnosti nekoliko puta, a našu pažnju privukle su njene odjevne kombinacije. Margot je savršeno uklopila trendi modne komade u trudnički stil i ostala vjerna svom modnom izričaju.

Margot Robbie

Margot na Wimbledonu

Australska glumica na Wimbledonu je pratila teniske mečeve sa svojim suprugom Tomom Ackerleyem, a ovo pojavljivanje obilježilo je njihov prvi javni izlazak otkako je objavljena vijest da čekaju svoje prvo dijete. Margot je nosila cjelokupni Alaïa look – haljinu na točkice, s asimetričnim rubom, Drip naušnice, sunčane naočale mačkastog oblika, Spike cipele i usklađenu Le Teckel torbu.

Margot Robbie

Večernje izdanje

Margot se pojavila na predstavljanju svog novog brend gina Papa Salt koje se održalo u Londonu, a za tu prigodu odabrala je crnu kombinaciju, ponovno modne kuće Alaïa. Uska haljina, preko koje je prebacila crni kaput, naglasila je trudnički trbuh, a duboki izrez otkrio njezine noge i jedne od najpopularnijih modela cipela – Fishnet pumps. Outfit je “začinila” zlatnim Alaïa narukvicama.

Margot Robbie

Prvi mjeseci trudnoće

Vratimo se mjesec dana unazad, kada javnost još nije saznala za trudnoću. Margot je fotografirana u New Yorku nekoliko puta, a nosila je oversized odjeću kako bi sakrila rastući trbuščić. U fokusu njezinih kombinacija našli su se oversized sakoi i baggy traperice, a često je outfite upotpunila i šiltericama te trendi torbama brendova Celine i Bottega Veneta.

Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori