Omiljeni beogradski glazbeni događaj – Ljubav postaje regionalni festival koji jedva čekamo posjetiti
Omiljeni beogradski glazbeni događaj – Ljubav postaje regionalni festival koji jedva čekamo posjetiti

Omiljeni beogradski glazbeni događaj – Ljubav postaje regionalni festival koji jedva čekamo posjetiti

Ljubav, u organizaciji Beata posljednjih godina stekla je kultni status zbog svojih poznatih ‘žurki’. Može se ući isključivo ako ste na popisu, ali postoji jedan uvjet. On je humanitarnog karaktera, točnije, potrebno je poslati tri humanitarna SMS-a za osobu ili udruženje kojem je u tom trenutku pomoć najpotrebnija. Iz godine u godinu za ovaj događaj traži se mjesto više. Žurka se tijekom posljednjih sezona sve više širila i svake sljedeće bi proširili kapacitete kako bi svi zainteresirani mogli ispratiti ovaj glazbeno-humanitarni događaj koji se svake godine održava u kolovozu na nekoj atraktivnoj lokaciji u Srbiji.

Ove godine porasli su do te mjere da su žurku morali pretvoriti u festival, a to znači samo jedno – još više izvođača, prostora ali i poslanih humanitarnih SMS poruka. I dok nestrpljivo iščekujemo 24. kolovoza kada će se Ljubav festival održati, u nastavku otkrivamo – lokaciju, line-up ali i naše razloge zbog čega smo ovaj datum upisali u kalendar.

Ljubav

Dakle, u pripremi je Ljubav festival koji je ekipa koja stoji iza ove kultne manifestacije kreirala s ciljem da se što većem broju ljudi pruži prilika da slušaju svoje omiljene izvođače s humanim karakterom. Kao i za svaki njihov događaj, ulaznice se neće kupovati, već će umjesto toga biti potrebno poslati tri humanitarna SMS-a sa sadržajem 200 na broj 2844. Naravno, te SMS poruke ne mogu se slati izvan Srbije, tako da ako ste iz Hrvatske ili neke druge zemlje regije, moći ćete SMS poslati tek kad se nađete u Srbiji. Ovim putem direktno se pomaže onima kojima je to potrebno i donira se za Crkvene narodne kuhinje.

Sistem pristupanja njihovim događajima kako smo već naveli funkcionira putem popisa. Kao drugi korak osiguranja svog mjesta potrebno je popuniti kratku prijavu koja će uskoro biti dostupna na ljubav.shop stranici. Tamo ćete ostaviti svoje ime, prezime i e-mail adresu.

Ljubav festival line-up

Prvi put na Ljubav festivalu, ovog ljeta se proširuje i glazbeni program. Nastupat će umjetnici različitih žanrova. U nastavku predstavljamo imena izvođača koje ćete moći čuti. Datum ste već upisali, 24. kolovoza. A kada je riječ o lokaciji, Luka Beograd je mjesto gdje će provod biti zagarantiran.

Line-up:

Bojana Vunturišević @bojanadona

Dolores @dolores.dlrs

Iron @idemokodmenedaslusamoploce

Ida Prester & Lollobrigida @ida_prester

KoiKoi @koikoi_band

Little Lu @tu__sam

Luton & Šćepa @lutondj @scepine_vragolije

Mene @menegoldenboy

Mihajlo @mihajlojovanovic_

M.U.T.O.R @m.u.t.o.r

Oysha @oysha

Phillie P @phillie_p

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram @beat.bgd

Učitati još
Zatvori