Submarine je u ponudu uvrstio sladolede domaćeg brenda, imaju 5 super okusa
Submarine je u ponudu uvrstio sladolede domaćeg brenda, imaju 5 super okusa

Submarine je u ponudu uvrstio sladolede
domaćeg brenda, imaju 5 super okusa

Krenuli su skromno 2014. godine otvorivši mali lokal u Frankopanskoj ulici, a danas, 10 godina kasnije, imaju čak 18 restorana diljem Hrvatske. Najuspješniji lanac restorana brze hrane, Submarine je uvršten i među 50 najboljih burgera na svijetu. Kako bi nam barem malo olakšao i uljepšao ovo iznimno vruće ljeto, Submarine nas je iznenadio s novom stavkom u svojoj ponudi. Pogađate – riječ je o sladoledima!

Submarine sladoledi dostupni su u svih 18 poslovnica diljem Hrvatske. Vijest je to koja je oduševila sve njihove vjerne goste i ljubitelje najpopularnijih hamburgera i krumpirića u Hrvatskoj. Veselje je još veće s obzirom na toplinski val koji nas je zadesio, a osvježenja u obliku sladoleda nam nikada nije dosta.

Submarine sladoledi u 5 okusa

Kako bi nam olakšali borbu s toplinskim valom (kojem se ne nazire kraj), Submarine je u ponudu uvelo čak 5 okusa sladoleda koji dolaze u kutijicama. Prodaju sladolede brenda Valle Losca Gelato koji se proizvode u Hrvatskoj, u Lovranu. Dostupni okusi su pistacija, limun, čokolada, vanilija burbon i vanilija burbon sa suhim smokvama.

Valle Losca Gelato radi se od pravih sastojaka, bez aditiva, s domaćim i lokalnim sastojcima. Više okusa možete isprobati u njihovoj gelateriji u Lovranu, ali i još nekim restoranima diljem Hrvatske.

Učitati još
Zatvori