007 u izdanju koje je oduševilo internet: Daniel Craig je novo lice Loewe muške kampanje
007 u izdanju koje je oduševilo internet: Daniel Craig je novo lice Loewe muške kampanje

007 u izdanju koje je oduševilo internet: Daniel Craig je novo lice Loewe muške kampanje

Jonathan Anderson baš voli iznenaditi publiku svojim izborom “modela” za Loewe kampanje. Krenuvši od Maggie Smith, koja je bila lice kampanje za proljeće/ljeto 2024., Anderson dovodi još jednog britanskog glumca i stavlja ga pred objektiv. Riječ je naravno o Danielu Craigu. Moramo reći da ovakvo izdanje poznatog glumca nismo očekivali, ali ne možemo reći da se nije dobro snašao. Službene fotografije fotografirane su u studiju na bijelom platnu, dok su kratki videi snimani u zanimljivom settingu – improviziranoj kupaoni i spavaćoj sobi. Fotografije potpisuje britanac David Sims.

I tako se 007 našao u ulozi glavne zvijezde nove Loewe kampanje! Mi vam donosimo sve detalje.

 

Jonathan Anderson gradi Loewe već 10 godina

Prije nego se osvrnemo na kampanju koja je odmah nakon lansiranja zaludjela internet, vrijeme je da pažnju posvetimo i čuvenom Jonathanu Andersonu. S njim na čelu, Loewe je pridobio epitet jednog od najobožavanijih brendova današnjice. Od Loewe Craft Worlda do ženske kolekcije za jesen/zimu 2024. inspirirane radovima Alberta Yorka, Anderson i njegov modni univerzum ne prestaju očaravati. Ono čemu se trenutno radujemo je njegova autorska knjiga povodom desete godišnjice kreativnog vodstva Loewe brenda.

Daniel Craig za Loewe

A kada odjenete najmoćniju ženu u modi, Annu Wintour, i to za Met Galu (!) – nitko neće odbiti poziv da budete dio te modne kuće. Isto je učinio i Daniel Craig. Glumac univerzalno poznat po svojoj ulozi u filmskoj sagi James Bond, postao je novo lice nove muške kolekcije za jesen/zimu 2024. Od baggy traperica do plitkih čizama – možemo reći da su Loewe i Daniel Craig poprilično dobar tim. Pored spomenute kampanje, Loewe je izabrao i svoju novu globalnu brend ambasadoricu, glumicu Gretu Lee.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori