Anne Hathaway otkrila je jednostavan trik za punije usne. Rezultat je vidljiv za 30 sekundi
Anne Hathaway otkrila je jednostavan trik za punije usne. Rezultat je vidljiv za 30 sekundi

Anne Hathaway otkrila je jednostavan trik za punije usne. Rezultat je vidljiv za 30 sekundi

Anne Hathaway trenutno je u svojoj TikTok eri. Usred vijesti da je nastavak filma Vrag nosi Pradu dobio zeleno svjetlo od strane Disneya – s Meryl Streep i Emily Blunt, naravno – internet je bacio oko na Andy Sachs iz stvarnog života. I dok nema vijesti o glumičinom povratku u svijet Runwaya, uživamo u malim djelićima njezina života, uglavnom filmske premijere i snimanja fotografija na internetu. Ali glumičin najnoviji video, koji uključuje korištenje ukosnice za punije usne, zaintrigirao nas je. Djeluje li ovaj trik za punije usne?

Trik za usne glumice Anne Hathaway

Opće je poznato da većina ljudi želi punije, sočnije usne, ali između filera, plumping sjajila i trajne šminke, pomalo smo u nedoumici odakle početi. Ako se ne usudite isprobati nijednu od prethodno navedenih načina, stvar, onda ćete možda isprobati ovaj brz, lagan i jednostavan trik za za punije usne – approved by Anne Hathaway.

Glumica je na svom TikToku objavila video gdje je svojim pratiteljima pokazala trik koji koristi za bolji izgled usana. Pripremajući se za snimanje, Anne Hathaway je u društvu svog frizera Adira Abergela, otkrila trik s ukosnicom.

Kako ga pravilno isprobati?

Ovo je prilično jednostavan beauty trik. Samo nježno pritisnite usne vrhovima ukosnice. Trebali biste to raditi  oko 30 sekundi kako biste počeli vidjeti rezultate.

“Dolazimo na set, bacila sam pogled na monitor i primijetila sam  da mi gornja usna izgleda malo, ne znam, kao malo uvenula”, rekla je u sada viralnom TikTok videu. “Pa sam zamolila Adira za ukosnicu. S ukosnicom sam timulirala svoju usnu da pokušam vratiti malo krvi i da dobijem malo cirkulacije. Svi su me gledali kao da imam tri glave”, ispričala je ona. Zapamtite, ne želite se ozlijediti, samo malo stimulirati kožu. “Možete pretjerati s ovim”, upozorila je glumica u svom videu. “Ovaj trik je zamišljen kao nježan način koji ne radite dulje od 30 sekundi. Nemojte se ubosti… Ako primijetite krv, otišli ste predaleko.”

Funkcionira li?

Da, trik s ukosnicom za punije usne Anne Hathaway djeluje. Ako se pravilno izvede, vaše bi usne trebale imati nešto ružičastiji i napućeniji izgled. Nježnim tapkanjem po usnama omogućujete veći protok krvi u usne, čineći ih tamnijima i punijima. To je pomalo slično onome kako su se u vrijeme Jane Austen žene štipale za obraze kako bi dobile prirodno rumenilo i prelazile zubima preko usana. Trik s ukosnicom je nježnija verzija toga.

Eto ga. Vrijeme je da pronađete svoje ukosnice i dodate ih u svoju kozmetičku torbicu.

Foto: Instagram (@annehathaway), TikTok (@annehathaway)

Učitati još
Zatvori