Novi mural u Botaničaru donosi dašak mora u zagrebačku svakodnevicu
Novi mural u Botaničaru donosi dašak mora u zagrebačku svakodnevicu

Novi mural u Botaničaru donosi dašak
mora u zagrebačku svakodnevicu

Jedan od naših omiljenih prostora u gradu svakako je bar Botaničar, a druženja i ispijanja pića od ovog su tjedna posebnija, jer njihov, ionako lijep prostor, krasi novi mural. Autorica Cella&Wolves / Cella Anita Celić donijela je dašak mora u ovu vrelu zagrebačku svakodnevicu, a u njemu ćemo moći uživati do devetog mjeseca.

Okus soli

“Za sve sirene i sirence, mornare i gusarice koji će ostati nasukani ovog ljeta u Zagrebu Cella Anita Celić aka Cella&Wolves će u Botaničaru složiti jednu morsku oazu. Poput bioluminiscentnih planktona koji magično osvjetljavaju plaže svijeta tako će i zidove Botaničara osvijetliti projekcija nekih nedosanjanih mora.” – kaže autorica o izložbi.

Uz mural tu su još neka iznenađenja iz njezinog osebujnog umjetničkog svijeta sve pod nazivom Okus soli.

mural-botaničar1

Cella Anita Celić je akademska slikarica-grafičarka rođena u Šibeniku. Diplomirala je na Akademiji Likovnih Umjetnosti u Zagrebu. Sudjelovala na izložbama u zemlji i inozemstvu, radionicama, multimedijalnim projektima i suradnjama. Dobitnica je nekoliko nagrada i priznanja. Bavi se još i ilustracijom, kiparstvom, dizajnom, fotografijom i scenografijom. Cella ponovno samostalno izlaže u Botaničaru nakon 2017. godine kada je bila jedna od prvih umjetnica koja je izlagala u Botaničaru.

mural-botaničar2
mural-botaničar3
mural-botaničar4
mural-botaničar5
mural-botaničar6
mural-botaničar7

Foto: Ivica Ivčević

Učitati još
Zatvori