Popisali smo sve što nikako ne smijete zaboraviti kada idete na put

Popisali smo sve što nikako ne smijete
zaboraviti kada idete na put

Vjerujemo kako ste već isplanirali vaš godišnji odmor i odbrojavate dane kada ćete ured zamijeniti plažom. Iako uvijek mislimo da znamo što trebamo ponijeti, često se dogodi da nešto zaboravimo, upravo zbog količine stvari koje nosimo. Mnogi iz tog razloga najčešće naprave listu na komadu papiru ili u bilješkama na mobitelu. Za one malo lijenije, odlučili smo popisati sve neophodne stvari koje svima trebaju na putovanju bez obzira na to idete li na poslovni put, vikend putovanje ili duži odmor.

 

nasmijana žena na plaži

Dokumenti i lijekovi

Bez obzira na destinaciju, vaši osobni dokumenti su ključni. Uvijek provjerite imate li kod sebe putovnicu ili osobnu iskaznicu – ovisno o destinaciji – te provjerite da su vaši dokumenti važeći. Polica putnog zdravstvenog osiguranja može biti izuzetno korisna u slučaju nepredviđenih medicinskih troškova. Uvijek provjerite, ako ne putujete automobilom, imate li u torbi avionsku kartu, karta za vlak ili autobus. Neophodna je i prva pomoć, set s osnovnim medicinskim potrepštinama kao što su flasteri, antiseptik i zavoji te osobni lijekovi.

pakiranje za putovanje

Higijenski proizvodi

Osim odjeće, na putovanja ne idemo ni bez higijenskih proizvoda. Oni podrazumijevaju šampone za kosu, gel za tuširanje, dezodorans i skincare proizvode za čišćenje i njegu lica te četkicu i pastu za zube. Zbog praktičnosti, često odabiremo mini ili putne verzije naših omiljenih proizvoda, pa smo tako pronašli i ovaj putni set za održavanje osmijeha zdravim i lijepim. Curaprox putni set je nešto što će vam uveliko olakšati pakiranje. Njegove prednosti su svakako kompaktnost i praktičnost. Zahvaljujući malim dimenzijama i praktičnoj kutijici, set je jednostavan za nošenje i ne zauzima puno prostora. Curaprox je brend koji je poznat po kvaliteti svojih proizvoda, a njihov putni set nije iznimka. Sve što vam treba za održavanje oralne higijene je uključeno u set, što vam olakšava održavanje čistoće zuba i desni bez obzira na okolnosti. Sadrži sklopivu najpopularniju Curaprox S 5460 ultra – soft četkicu za zube, dvije veličine međuzubnih četkica s držačem i Be you pastu za prirodno izbjeljivanje zuba.

Putovanja su često povezana s promjenom rutine, ali vaša oralna higijena ne smije patiti zbog toga. Održavanje pravilne njege zuba i desni ne samo da je važno za zdravlje usne šupljine, već i za cjelokupno zdravlje vašeg organizma. Curaprox putni set pruža vam sve potrebne alate da vaši zubi ostanu čisti i zdravi, bez obzira na to gdje se nalazite.

Curaprox putni set

Putovanja su često povezana s promjenom rutine, ali vaša oralna higijena ne smije patiti zbog toga. Održavanje pravilne njege zuba i desni ne samo da je važno za zdravlje usne šupljine, već i za cjelokupno zdravlje vašeg organizma. Curaprox putni set pruža vam sve potrebno da vaši zubi ostanu čisti i zdravi, bez obzira na to gdje se nalazite.

Dodatno, ovaj putni set nije za jednokratnu upotrebu već ga možete iznova koristiti i nadopuniti refill pakiranjima glava četkica, međuzubnih četkica i malih Be you pasta za zube. Dakle, možete zadržati kutijicu i držače četkica, a ostale dijelove zamijeniti kad se potroše, te ih koristiti iznova svake godine.

 

 

 

Nemojte zaboraviti na zabavu i opuštanje, pa se opskrbite omiljenim knjigama, časopisima, mobilnim igricama ili društvenim igrama.

Pakiranje za putovanje može biti jednostavno uz pažljivo planiranje i organizaciju. Osigurajte da imate sve bitne stvari s popisa kako biste uživali u bezbrižnom putovanju. Sretan put!

Foto: iStock, PR

Učitati još
Zatvori