Beauty noviteti za lipanj u znaku su rumenila i proizvoda za usne
Beauty noviteti za lipanj u znaku su rumenila i proizvoda za usne

Beauty noviteti za lipanj u znaku su
rumenila i proizvoda za usne

Živimo u takvom dobu kada novi proizvodi izlaze svakodnevno i toliko ih je zapravo i ne stignemo sve isprobati. Beauty industrija je posljednjih godina postala jako kompetitivna i veoma je teško održati inicijalni hype koji proizvodi imaju nakon samog lansiranja. Čak i celebrity owned brendovi nekada imaju problem s prodajom. Timovi koji rade za njih uvijek pronalaze način kako da ponovno ožive brend biranjem novih ambasadora, rebrandingom pakiranja ili, na kraju, lansiranjem potpuno nove palete proizvoda.

 

Chanel N°5 L’EAU

Ovog mjeseca Chanel je po prvi put u povijesti predstavio novi dizajn bočice svog slavnog parfema N°5 L’EAU koji je laganija, oštrija verzija klasičnog Chanel No. 5 parfema.

CHANEL N°5 L'EAU (1)

Dermalogica Phyto Nature Lifting Eye Cream

Intenzivna njega za područje očiju koja se nanosi i na kapke! Hranjiva formula s lipidima i fitoaktivnim tvarima trenutačno podiže, zaglađuje i učvršćuje kožu. Primjećujete gubitak elastičnosti, isušenost, prve bore oko očiju? Phyto Nature Lifting Eye Cream usporava znakove starenja, pruža antioksidativnu zaštitu, hidratizira i umiruje najnježniji predio lica.

Rhode Pocket Blushes

Svaki novi product launch beauty brenda Hailey Bieber neminovno izaziva svojevrsnu online maniju. Rhode Pocket Blush rumenila dolaze u šest nijansi i osmišljeni su s namjerom da budu savršeni on-the-go proizvod. Otuda i samo ime proizvoda pocket blushes, naravno. I pored inovativnog pakovanja i neodoljivog izbora nijansi, jedno je sigurno – što god Mrs. Bieber predstavila, horda Rhode obssesed djevojaka će je slijediti.

Huda Beauty Filter Liquid Blush

Tekuća rumenila ključna su za upečatljiv izgled obraza kakav smo vidjeli na pistama i crvenim tepisima. Najnoviji launch Huda Beauty brenda dolazi je Filter Liquid Blush koji dolazi u 5 nijansi, a kažu da nadmašuje sve ostale s drugačijom formulom, visoko pigmentiranom opcijom koja daje prekrasan rezultat kada ga blendate vrhovima prstiju.

Gisou Honey Infused ulje za usne – Coconut Frost

Jedno od najpopularnijih ulja za usne na TikToku ovog ljeta dostupno je u lijepoj svjetlucavoj boji kokosa. Omiljeno Gisou ulje za usne ostavlja lagan osjećaj na usnama i lako se nanosi preko olovke za usne za hidratantni sjaj. Ova dugoočekivana nova limited edition nijansa savršena je za ljetnu sezonu.

Summer Fridays Iced Coffee Lip Butter Balm

Summer Fridays Iced Coffee Lip Butter Balm pojavio se na policama prošle jeseni i brzo je rasprodan, ali brend ga je ovog mjeseca predstavio u svojoj stalnoj kolekciji Lip Butter Balm. Ima okus maslaca, dugotrajnu vlažnost i pruža lijep sjaj.

Fenty Hair

Rihanna je ovog mjeseca lansirala Fenty Hair, liniju za njegu kose s reparativnom formulom koja djeluju na sve tipove kose. “Znate koliko mi je važna transformacija kose”, nastavila je. “Imala sam gotovo sve teksture, boje, duljine, od kovrča do pletenica do prirodnih — tako da lansiram fleksibilnu liniju proizvoda za ne samo svaki tip kose, već je svaki pojedini proizvod osmišljen za jačanje i obnavljanje svih vrsta kose, što nam uistinu treba! Vrijeme je da se zaigramo i ojačamo svaki stil”, rekla je Rihanna.

Učitati još
Zatvori