Voljeli ste Zakon braće? Onda imamo odličnu vijest
Voljeli ste Zakon braće? Onda imamo odličnu vijest

Voljeli ste Zakon braće? Onda
imamo odličnu vijest

Hit serija s početka stoljeća Zakon braće (Prison Break) jedna je od najhvaljenijih serija svih vremena. Ako ste jedni od onih koji su vjerno pratili ovu seriju i s tugom dočekali njezin kraj 2017. godine, imamo dobru vijest. Ne, Zakon braće se ne vraća, ali se zato vraćaju glavna braća. Glumci Dominic Purcell i Wentworth Miller udružuju se u novoj kriminalističkoj seriji – Snatchback.

Snatchback

O čemu je riječ?

Nova serija Snatchback trenutno je u produkciji, a nadahnuta je životom pravog tajnog obavještajnog časnika koji je još uvijek aktivan na terenu. Prati visokokvalificirani privatno angažirani tim operativaca dok izvlače taoce diljem svijeta s nekih od najegzotičnijih i jednako opasnih lokacija na svijetu. Baš kao i u Zakonu braće, i Snatchback predvode Purcell i Miller. Također, Purcell služi kao i jedan od producenata.

Podsjetimo, glumci su slavu stekli ulogama braće u seriji Zakon braće. U njoj Miller kao Michael Scofield infiltrira zatvor kako bi spasio svog krivo optuženog brata, Lincolna Burrowsa (Purcell). Serija je pobrala izvanredne kritike i postigla odličnu gledanost od 2005. do 2009., a 2017. izašla je i zadnja sezona.

Ipak, Zakon braće i Snatchback nisu jedini naslovi u kojima su se ovi glumci pojavili zajedno. Obojica su se pojavila u seriji The Flash i Legends of Tomorrow. Točnu informaciju kada bi nam nova serija trebala stići i koja će se još imena pojaviti, ne znamo, no znamo da smo uzbuđeni TV braću ponovno gledati na našim ekranima. Za pripremu vas ostavljamo s Top 10 najboljih trenutaka iz Zakona braće.

Foto: IMDb, Profimedia

Učitati još
Zatvori