Tri celebrity transformacije koje dokazuju da plava kosa ovog ljeta ipak nije najveći hit
Tri celebrity transformacije koje dokazuju da plava kosa ovog ljeta ipak nije najveći hit

Tri celebrity transformacije koje dokazuju da plava kosa ovog ljeta ipak nije najveći hit

Boja kose koja se popularno naziva čokoladna, odnosno tamnosmeđa uvijek je aktualna. Ona je bogata, bezvremenska i daje toplinu licu. Pored toga, poprilično je laka za održavanje. Upravo zbog toga se mnogi, kada razmišljaju o promjeni boje kose, odlučuju upravo za ovu nijansu. S obzirom na to da je ljeto period velikih promjena, nimalo ne čudi da su se poznate ličnosti odlučile zamijeniti svjetliju boju kose nešto tamnijom. Tijekom proteklog mjeseca, to su učinile čak tri ličnosti koje su gotovo uvijek u centru pažnje. Da je tamnosmeđa boja u modi, potvrdile su Kim Kardashian, Emma Stone i Kaia Gerber.

Kim Kardashian

U posljednje vrijeme, Kim Kardashian eksperimentirala je s različitim bojama kose više nego ikada. Od plave pa sve do roze, ona i njen frizerski tim poigrali su se sa svim varijantama. Međutim, čini se da se sada konačno vratila korijenima, odnosno prirodnoj, tamnosmeđoj boji kose. Sudeći po mišljenju javnosti, upravo joj ova boja kose najbolje stoji.

Emma Stone

Narančasta kosa zaštitni je znak po kojem je glumica Emma Stone prepoznatljiva. Ipak, ovog ljeta odlučila je da raskošnu narančastu zamijeni čokoladno smeđom nijansom koju je predstavila prilikom promoviranja filma Kinds of Kindness. S obzirom na to da Emma Stone nerijetko mijenja boju kose ovisno o likovima koje tumači, ostaje nam da saznamo je li upravo to razlog njene transformacije.

Emma Stone, tamnosmeđa boja kose_profimedia

Kaia Gerber

Iako glumica i model Kaia Gerber nije sklona transformacijama kada je u pitanju boja kose, ovaj put izdvojila se kao jedna od onih koje su privukle pažnju. Na premijeri filma The Bikeriders ona je predstavila novu, nešto tamniju boju kose. Zdrava, očuvana i sjajna, ova boja kose savršeno se uklapa sa smeđim očima te preplanulim tenom. Upravo to dokazala je i Kaia Gerber, koja je novi look podijelila i s pratiteljima na Instagramu.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs.

Foto: Profimedia, Instagram (@kimkardashian, @kaiagerber)

Učitati još
Zatvori