Pravo je vrijeme za kupnju Mango haljina i modnih dodataka! Krenulo je ljetno sniženje
Pravo je vrijeme za kupnju Mango haljina i modnih dodataka! Krenulo je ljetno sniženje

Pravo je vrijeme za kupnju Mango haljina i modnih dodataka! Krenulo je ljetno sniženje

Dok se mi veselimo službenom početku ljeta i aktualnim sunčanim danima, nismo ni pomislili da ovaj dan može biti još bolji. Ali očigledno može, a to nam je dokazao i španjolski modni div Mango koji nas je dodatno razveselio svojim nenajavljenim ljetnim sniženjem. H&M sniženje smo već prošli te izdvojili favorite, a dok čekate ultimativno sniženje u Zari, laganu shopping pripremu za ljeto možete obaviti upravo sada na u Mangu. U nastavku otkrijte trendi i elegantne ljetne komade koji krase Mango ljetno sniženje. Sada su sniženi do 50%.

Najdivnije haljine dolaze s Mango potpisom

High street gigant Mango je najpoznatiji po raskošnoj ponudi svečanih haljina. Iako su njihove cijene ponekad van granica high street normale, upravo je ljetno sniženje prava prilika da ih napokon kupite. Vjerujemo kako u ljetnom kalendaru imate zabilježene svečane događaje, a baš su ove statement Mango haljine s cvjetnim dezenom, cvjetnim 3D detaljima te šarmantnim volančićima super modni izbor. Osim njih pronašli smo i trendi model s detaljima čipke, te klasične plisirane modele sa sjajem.

Mango sniženje donosi i razne košulje

Modni klasici su uvijek dobrodošli u garderobi. U Mango ponudi smo pronašli niz košulja – od luksuznih svilenih, lepršavih lanenih do onih s vezom te prugastih modela. Možete ih stilizirati kroz cijelu godinu, a super stoje na traperice, suknje i lanene hlače.

Tenniscore estetika na Mango način

Ovaj specifičan sportski stil je u modnom fokusu posljednjih mjeseci, a upravo na ovom sniženju smo uhvatili niz odjevnih komada inspiriranih teniskom uniformom. Profinjene polo majice, plisirane mini suknje te pletene vestice se super kombiniraju zajedno i odvojeno, a vi ćete izgledati jako stylish.

Trendi modni dodaci uvijek su dobar izbor

Pored svečanih haljina, Mango je profesionalac u dizajniranju trendi modnih dodataka. Statement naušnice dolaze u rafija materijalu, s cvjetnim detaljima, i u obliku trešnjica. Balerinke dominiraju modnom scenom već neko vrijeme, a mi smo izdvojili elegantne i šarmantne metalik i satenske modele.

Ako želite osvježiti ljetne lookove, poigrajte se razigranom svilenom ili pletenom maramom, rustikalnom rafija torbicom ili statement western remenom.

Sve izdvojene komade koji krase Mango ljetno sniženje, možete kupiti u poslovnicama, online na Mango stranici ili klikom na sliku.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori