Ovaj Pasta Bar proslavio je tiramisu iz ladice, a imaju i genijalne tjestenine i pečeni sladoled
Ovaj Pasta Bar proslavio je tiramisu iz ladice, a imaju i genijalne tjestenine i pečeni sladoled

Ovaj Pasta Bar proslavio je tiramisu iz ladice, a imaju i genijalne tjestenine i pečeni sladoled

Pasta Bar Onda, restoran svježe tjestenine iz Manchestera, proslavio se snimkom tiramisua koji poslužuju direktno iz velike kuhinjske ladice. Tiramisu drawer postao je viralan na TikToku, a svi smo instantno poželjeli doma imati jednu takvu ladicu s tiramisuom. No, njihov glavni fokus ipak nije tiramisu, već svježa tjestenina u svim formama i izdanjima.

 

Tjestenine, pizze, focaccia

U Ondi rade spaghette, mafaldine, gnocche, cappellette, bucatine, lumache, lazanje, raviole, fettuccine.. A jednako primamljive su i njihove focaccie, pizze i pizzete, s debelim hrskavim rubom premazan maslinovim uljem preko kojeg ribaju svježi Grana Padano – poznat kao parmesan crust.

Kada bismo posjetili Pasta Bar Onda, ne znamo kako bismo odabrali između svih primamljivih jela. A deserti su tek posebna priča.

Tiramisu drawer i pečeni gelato

Tiramisu ladica, kako kažu iz Onda bara, od velike im je koristi kada je u restoranu velika gužva (a popunjeni su nekoliko mjeseci unaprijed, pa pretpostavljamo da je gužva uvijek). Tada jednostavno otvore kuhinjsku frižider-ladicu, te velikom žlicom vade porcije tiramisua. Njihov je tiramisu toliko dobar i poznat, da čim su ga počeli prodavati za takeout, u 4 minute su rasprodali 50 porcija. Ne preostaje nam ništa drugo nego uputiti se prema Manchesteru…

Osim tiramisua, pozornost sladokusaca plijeni i pečeni gelato Alaska. Domaći gelato dolazi u okusu fior di late, s jagodama i pečenom meringom, a iz Onda bara najavljene su promjene okusa na tjednoj bazi.

Pasta Bar Onda nalazi se na adresi 3 Circle Square, Oxford Road, Manchester, United Kingdom M1 7FS. Otvoren je svaki dan osim ponedjeljka.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori