Losioni, ulja, kreme i gelovi: Najbolji proizvodi za zaštitu od sunca
Losioni, ulja, kreme i gelovi: Najbolji proizvodi za zaštitu od sunca

Losioni, ulja, kreme i gelovi: Najbolji
proizvodi za zaštitu od sunca

Ljeto je stiglo, a s njim i potreba za najboljom zaštitom od sunca. Ove sezone, ISDIN proizvodi za zaštitu od sunca postaju nezaobilazni jer omogućavaju sigurno i ugodno izlaganje suncu za svakoga, bez obzira na tip kože. Bilo da se radi o danu provedenom na plaži, sportskim aktivnostima na otvorenom ili opuštanju u parku, najbrže rastući brand dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, ISDIN nudi rješenje.

ISDIN Hydro Oil & Hydro Lotion – Shake Your Summer!

ISDIN Hydro Oil SPF 30 i ISDIN Hydro Lotion SPF 50 dvofazni su proizvodi za zaštitu kože tijela koji će začiniti tvoje ljeto! Za optimalnu zaštitu i hidrataciju, potrebno ih je protresti prije upotrebe kako bi se faze spojile u jedinstvenu formulu. Nude više od obične zaštite od sunca – oni su vaši saveznici za preplanuli ten i svilenkasto glatku kožu.

ISDIN Hydro Oil SPF 30 štiti kožu i pruža joj svilenkasti osjećaj, nekomedogeno je, što znači da ne začepljuje pore, a njegova jedinstvena formula povećava prirodnu preplanulost za 63% zahvaljujući Natural Tan Boosteru. Idealan je za one koji žele zaštitu i istovremeno postići zavidan brončani ten.

Isdin_Hydro Oil
ISDIN Hydro Oil SPF 30

ISDIN Hydro Lotion SPF 50 je hidratantni proizvod koji ne samo da štiti kožu već je i detoksificira zahvaljujući prirodnom sastojku Chlorella Maris. Ova alga pomaže u očuvanju kolagena i sprječava njegovo razaranje, pružajući koži mladolik izgled i svilenkasti osjećaj bez masnih tragova.

Isdin_Hydro Lotion
ISDIN Hydro Lotion SPF 50

Gel Cream SPF 30 i SPF 50

Za cijelu obitelj, savršen su izbor ISDIN Gel Cream SPF 30 i SPF 50 za zaštitu kože tijela. Ovi proizvodi kombiniraju hidrataciju kreme s laganom teksturom gela, pružajući zaštitu od sunca uz antioksidativno djelovanje zahvaljujući ekstraktu đumbira. Vodootporni su, brzo se upijaju i ne ostavljaju bijele niti masne tragove, što ih čini idealnim za dugotrajno izlaganje suncu.

Isdin_Gel Cream SPF 30 SPF 50
ISDIN Gel Cream SPF 30 i SPF 50

Transparentni sprejevi SPF 30 i SPF 50

ISDIN Transparentni sprej SPF 30 i SPF 50 za zaštitu kože tijela savršen su izbor za one koji su uvijek u pokretu. Ovi sprejevi se lako nanose, imaju potpuno prozirnu i nevidljivu teksturu te se brzo suše. Mogu se nanositi i na mokru kožu, što ih čini idealnim za korištenje tijekom cijelog dana na plaži. Također, đumbir u sastavu pruža antioksidativnu zaštitu stanica.

Isdin_Transparent

Fusion Gel Sport SPF 50

Ovaj prozirni gel za tijelo brzo se suši, vrlo je vodootporan i otporan na znoj. Namijenjen je i za dlakava područja ruku i nogu, ne ostavlja tragove i dolazi u praktičnom pakiranju s kopčom za lakše nošenje.

Isdin_Fusion Gel Sport
Fusion Gel Sport SPF 50

ISDIN After Sun Lotion

Kao njega nakon sunčanja, u spas dolazi ISDIN After Sun Lotion koji umiruje, osvježava i hidratizira kožu. Ovaj losion produžava preplanulost i osigurava koži potrebnu njegu nakon izlaganja suncu.

Isdin_After Sun Lotion
ISDIN After Sun Lotion

Proizvodi za najmlađe

ISDIN brine i o najmlađima, s posebnim proizvodima za djecu i bebe od 6. mjeseca starosti. Fusion Water Pediatrics SPF 50 je lagana krema na bazi vode koja štiti i hidratizira kožu, bez nadraživanja očiju. Za tijelo, Transparent spray Pediatrics SPF 50 i Gel Cream Pediatrics SPF 50 nude visoku zaštitu, lako nanošenje i hidrataciju bez masnih tragova. Ekstrakt smilja uz svim Pediatrics proizvodima doprinosi zaštiti kožne barijere.

Isdin_Pediatrics products
Fusion Water Pediatrics SPF 50

Fusion Water Magic SPF 50: Revolucija u fotozaštiti

Jedan od najistaknutijih ISDIN proizvoda je Fusion Water Magic SPF 50. Ovaj proizvod nije samo zaštitni faktor protiv UVA i UVB zračenja i spektra vidljive i plave svjetlosti, već je i prava inovacija u svijetu fotozaštite. Ultra lagana formula koja se brzo upija, bez ostavljanja masnih tragova što ga čini idealnim za svakodnevnu uporabu. Fusion Water Magic SPF 50 pogodan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i atopičnu. Njegova hipoalergena i nekomedogena svojstva osiguravaju da ne izaziva alergije niti začepljuje pore, što je izrazito važno za osobe s problematičnom kožom. Dodatna prednost je hijaluronska kiselina u sastavu koja osigurava intenzivnu hidrataciju i anti-age učinak. Ovaj proizvod preporučuje se odraslima i djeci iznad 12 godina što ga čini prilagodljivim potrebama cijele obitelji. Dostupne su i tonirane inačice u dvije nijanse: za svijetlije tonove kože LIGHT varijanta, a za srednje tonove kože MEDIUM varijanta.

Isdin_Fusion Water Magic i Color
Fusion Water Magic SPF 50

ISDIN Age Repair SPF 50

Za sve koji se žele u svakom trenutku zaštititi od fotostarenja i smanjiti negativne učinke sunca, preporuka je ISDIN Age Repair SPF 50 krema sa zaštitom i trostrukim anti-age djelovanjem. Ova krema je pogodna za sve tipove kože zahvaljujući svojoj laganoj Fusion Water teksturi. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja intenzivno hidratizira, collagen booster peptide koji potiče sintezu kolagena te koenzim Q10 koji djeluje antioksidativno. ISDIN Age Repair SPF 50 dostupan je i u obojenoj inačici s nijansom koja se prilagođava svim tonovima kože, pružajući ujednačen i blistav izgled.

ISDIN Age Repair SPF 50
ISDIN Age Repair SPF 50

ISDIN Fusion Water i Age Repair proizvodi sadrže prestižnu „5 star daily protection“ oznaku koja jamči klinički odobrenu, visoku UV zaštitu, proizvod koji ne nadražuje oči, uz laganu teksturu, trenutno upijanje, intenzivnu hidrataciju bez tragova, oil control djelovanje koje matira i brigu o morima i oceanima.

ISDIN FotoUltra proizvodi za specifične potrebe kože

ISDIN Spot Prevent SPF 50+ štiti i sprječava nastanak hiperpigmentacija, idealan za one sklone mrljama na koži, trudnice te za upotrebu prije i nakon laserskih i estetskih zahvata. Njegova formula pomaže u održavanju ujednačenog tona kože i sprječava tamne mrlje uzrokovane sunčevim zračenjem.

ISDIN Spot Prevent SPF 50+
ISDIN Spot Prevent SPF 50+

Active Unify Fusion Fluid SPF 50+

Idealno je rješenje ako su hiperpigmentacijske mrlje već prisutne, jer pruža trostruko depigmentacijsko djelovanje. Dostupan je i u obojenoj COLOR inačici.

ISDIN Redness SPF 50

Posebno je formuliran za osobe sklone crvenilu i rozaceji, umiruje kožu i pruža visoku zaštitu od sunca smanjujući iritacije i upale.

Active Unify Fusion Fluid SPF 50+
Active Unify Fusion Fluid SPF 50+
ISDIN Redness SPF 50
ISDIN Redness SPF 50

Wet Skin tehnologija i ekološka održivost

ISDIN ne staje samo na inovacijama u formulaciji svojih proizvoda. Njihova Wet Skin tehnologija omogućava primjenu zaštitnih proizvoda čak i na mokroj koži, bez gubitka zaštitnog faktora. Njihova Fusion Water formula ima smanjen štetni utjecaj na morske ekosustave, ne sadrži mineralna ulja i dolazi u ekološki održivim pakiranjima. Od 2021. godine, koncept eko-dizajna je integriran u sve njihove procese dizajna i razvoja proizvoda, čime se dodatno smanjuje otpad i povećava briga za okoliš.

Inovacija za bolju budućnost

Za ISDIN inovacija znači kontinuirano propitivanje statusa quo i ulaganje dodatnih napora kako bi se zadovoljile potrebe korisnika. Surađujući sa znanstvenom zajednicom i međunarodno priznatim stručnjacima iz Medical Advisory Boarda (MAB), ISDIN osigurava da njihovi proizvodi ostanu na vrhuncu dermatološke znanosti i prakse.

ISDIN nije samo brend, već pokret koji spaja znanost, inovaciju i brigu za okoliš kako bi poboljšao kvalitetu života i zdravlje kože milijuna ljudi diljem svijeta. Njihova posvećenost kvaliteti, sigurnosti i održivosti čini ih liderom u industriji i pouzdanim saveznikom u svakodnevnoj njezi kože. Kroz proizvode poput Fusion Water Magic SPF 50, ISDIN nastavlja osvajati povjerenje korisnika, dok istovremeno štiti naš planet i osigurava ljepotu i zdravlje naše kože.

proizvodi za zaštitu od sunca

Isdin proizvodi su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na Sophia.hr.

Isdin možete zapratiti na Instagram profilu.

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori