Ovo su najpopularnije nosiljke za bebe na svijetu: nose ih Gigi Hadid, Kylie Jenner i Hailey Bieber
Ovo su najpopularnije nosiljke za bebe na svijetu: nose ih Gigi Hadid, Kylie Jenner i Hailey Bieber

Ovo su najpopularnije nosiljke za bebe na svijetu: nose ih Gigi Hadid, Kylie Jenner i Hailey Bieber

Bili roditelji ili ne, gotovo je nemoguće da se i na vašem feedu svako toliko nije pojavila poneka Artipoppe nosiljka. Ove savršeno meke, cozy nosiljke dolaze u raznim bojama i raznim uzorcima, a djeluju toliko udobno (i za roditelje i za bebe) da nam je jasno kako su stekle svoju popularnost.

Danas ih nose svi celebrity roditelji koji drže do stila, uključujući i članove kraljevskih obitelji.

Artipoppe revolucija

Artipoppe nosiljke 2012. godine osnovala je Anna van den Bogert, i sama majka četvero djece. Misija brenda bila je majkama omogućiti slobodno kretanje i vrijeme za sebe, a sve dok svoje bebe imaju pored sebe – na sigurnom, toplom, mekom i udobnom.

Artipoppe je u međuvremenu postao i poželjan fashion dodatak, simbol stila među roditeljima diljem svijeta. O njihovoj popularnosti govori i činjenica da ih nose gotovo svi celebrity roditelji. U njihovoj udobnosti uživaju princeza Eugenie, Kylie Jenner, Hailey Bieber, Jessica Alba, Hillary Duff, Lana del Rey, John Leggend i Chrissy Teigen, Emily Ratajkowski, Halsey te supermodeli Candice Swanepoel, Rosie Huntington Whiteley i Elsa Hosk.

Boje i uzorci

U Artipoppeu naglasak stavljaju na održivosti i konstantnom usavršavanju. Koriste luksuzne materijale i blendove materijala, a kao fashion komad u svijetu mama istaknule su se i radi velikog izbora boja i uzoraka u kojima dolaze. Najpoznatiji model nosiljke zove se Zeitgeist baby carrier, a tu su još i baby wrap, ring slink i magic baby belt.

Među najpopularnijim modelima nalaze se Zeitgeist nosiljke u leopard uzorku, traper plavi model, tweed i Yin Yang modeli. Cijene ovog modela nosiljke kreću se od 380 do 860 eura.

Najbolji poklon za nove roditelje

Upravo su  se ove nosiljke našle na brojnim listama stranih medija kao jedan od najboljih poklona za novopečene roditelje. Baby shower ili prvi posjet mami i bebi povodi su za darivanje, a kao još jedna od njihovih prednosti u ranim danima nakon dolaska kući s bebom, ističe se jednostavno korištenje.

Sve o brendu, nosiljkama i naručivanju možete saznati na njihovoj službenoj web stranici.

Učitati još
Zatvori