Vodootporni proizvodi koji će spasiti vaš makeup ovog ljeta
Vodootporni proizvodi koji će spasiti vaš makeup ovog ljeta

Vodootporni proizvodi koji će spasiti
vaš makeup ovog ljeta

Kako se s promjenom sezona mijenjaju modni trendovi, tako i u beauty svijetu vrijedi ovo pravilo. Osim toga što mijenjamo način na koji se šminkamo, trebali bismo reorganizirati naš beauty neseser i proizvode u istom. Ljeto i službeno počinje za nekoliko dana, a to znači jedno – potrebna nam je vodootporna šminka. Visoke temperature, vlaga, slana morska voda i neizbježno znojenje, sve su ovo izazovi za naš savršeno naneseni makeup, koji ga mogu uništiti. Međutim, uz prave proizvode, možete se oduprijeti spomenutim izazovima. Ne mora cijeli makeup biti vodootporan, ali ipak neki beauty proizvodi su prvi na crti ovih opasnosti – maskare, eyelineri, i proizvodi za obrve. Njih zamjenjuju vodootporne maskare, eyelineri i maskare za obrve, a mi smo popisali naše favorite.

Beauty products but make it waterproof

Vodootporna šminka je nešto što je, rekli bismo, potrebnije u ljetnim mjesecima nego inače. Ako želite da šminka ostane besprijekorna tijekom cijelog dana sigurnije je da na lice nanesete onu vodootpornu. Ipak, kako se u toploj sezoni zapravo i ne šminkamo puno, samo nekoliko nezaobilaznih proizvoda potrebno je da imaju ove formule. Smatramo da su jedni od njih maskare za trepavice, kao i oni za obrve.

For every occasion

Vodootporne maskare su formulirane s dodatnim voskovima i silikonima koji stvaraju zaštitni sloj oko svake trepavice, tako osiguravajući da boja i oblik ostanu netaknuti. One su savršeno rješenje za vrele dane, kraća putovanja, i ako želite da naglasite trepavice i na plaži. Osim toga, idealne su i za putovanja avionom kada vlada nepisano pravilo da se maskara uvijek razmaže.

Take care of your brows

Njega obrva, i stiliziranje istih (prvenstveno mislimo na brow lift) postala je jako popularna u posljednje vreme. S obzirom na to da su u modi prirodne i debele obrve, treba posebno obratiti pažnju i na njihovo stiliziranje. Tu na scenu stupaju vodootporne proizvodi za obrve koji vam pomažu da postignete i održite savršeno definirane i oblikovane obrve, čak i u najizazovnijim uvjetima. I za sam kraj, ostavili smo vodootporne eyelinere.

Iako ih nismo uvrstili u nezaobilazne, svjesni smo da je nekima ovo zapravo holy grail proizvod. Bilo da volite tekuće, gel ili one u obliku olovke, vodootporni eyelineri pružaju postojanost i intenzitet boje koji se ne razmazuju niti blijede. Idealni su za kreiranje dramatičnih cat eye linija ili suptilnih definicija, a trajat će cijeli dan.

Journal finds: Vodootporna maskare, eyelineri, maskare za obrve

Učitati još
Zatvori