Otvorena je sezona ljetnih sniženja, a prvi na redu je H&M. Iz ponude izdvajamo 52 neodoljiva komada
Otvorena je sezona ljetnih sniženja, a prvi na redu je H&M. Iz ponude izdvajamo 52 neodoljiva komada

Otvorena je sezona ljetnih sniženja, a prvi na redu je H&M. Iz ponude izdvajamo 52 neodoljiva komada

Što je bolje od ljetnog shoppinga? Ljetni shopping tijekom mega sezonskog sniženja. Dok s nestrpljenjem čekamo viralno Zara sniženje, laganu pripremu ćemo obaviti već danas u H&M trgovinama i na online stranici. Kako bi spremno dočekali službeni početak ljeta te upotpunili i osvježili garderobu, H&M nas je iznenadio popustima i do 50% na određene odjevne komade. Niz pletiva, klasičnih komada, ljetnih kreacija i modnih dodataka je ispunilo ponudu, a na vama je da donesete kvalitetnu odluku. Što nam je ustvari potrebno i što ćemo nositi za pregršt prigoda? Iako se radi o ljetnom sniženju, iskoristite priliku kako biste se opremili vječnim modnim klasicima kao što su pamučne majice, lepršave hlače i oversized blejzeri. Pored klasika, u H&M smo ulovili i niz razigranih maxi haljina, lepršavih mini suknja te trendi čipkastih komada.

U nastavku pogledajte kakvi sve modni dragulji krase H&M sniženje.

H&M sniženje do 50%

Savršeni blejzeri

Vječni klasici se najviše isplate kupiti tijekom sezonskih sniženja. S obzirom na to da ćemo ih nositi narednih par godina, potrebno nam je više minimalističnih modela. U H&M smo našli pregršt divnih blejzera ravnog kroja u neutralnim i upečatljivim nijansama. Posebno nam se svidio modro plavi model te trendi maslac žuti model.

Čipka i rupičasti ljetni komadi

Čipka je ljetni hit, a ove sezone krasi niz odjevnih komada. Stilizirajte čipkaste i rupičaste komade preko omiljenog badića za plažu ili ih nosite u elegantnom izdanju za skore svečanosti.

Ljetne haljinice

Aktualni trendovi za ljeto nalažu nošenje atraktivnih printova i upečatljivih nijansi kao što su crvena i žuta. Pronašli smo šarmantne duge i kratke haljine s raznim dodacima – volančićima i plisiranim detaljima. Nosite ih u svakodnevnim lookovima s udobnim natikačama ili u chic noćnim lookovima s kitten heels i blistavim nakitom.

Šarmantni topići

Idealni topići za brzi izlazak iz kuće. Stilizirajte ih s ravnim trapericama, lanenim hlačama ili pak plisiranom mini suknjom za kul ljetni look. Izdvojili smo i model s tropskim printom koji je jako moderan i upečatljiv te savršen izbor za one koji vole eksperimentirati i biti u centru pažnje.

Kratke hlačice i mini suknje

Volančići i plis su in trend, a mi izdvajamo najdivnije suknjice i hlačice iz ponude sniženih komada.

Modni klasici za cijelu godinu

Pored trendi ljetnih komada, modni su klasici super nosivi i praktični izbor kroz cijelu godinu. Pamučna majica, lanene hlače, slip suknja ili svilena košulja vječni su trend, a najdivnije modele izdvajamo za vas. Također smo ulovili i šarmantnu košulja haljinu, metalik balerinke te maxi pamučnu haljinu koji će super poslužiti narednih par tjedana.

Sve izdvojene komade te kompletnu H&M sniženu ponudu možete pogledati na službenoj H&M stranici, te već sada kupovati online.

Foto: H&M,

Učitati još
Zatvori