Ljubav x Hipigram: U Beogradu se ove subote sprema humanitarni koncert na jedinstvenoj lokaciji – Muzeju Jugoslavije
Ljubav x Hipigram: U Beogradu se ove subote sprema humanitarni koncert na jedinstvenoj lokaciji – Muzeju Jugoslavije

Ljubav x Hipigram: U Beogradu se ove subote sprema humanitarni koncert na jedinstvenoj lokaciji – Muzeju Jugoslavije

Beograd se sprema za nezaboravan događaj koji će spojiti humanitarnu akciju i provod za pamćenje – Ljubav x Hipigram. Ovaj spektakl održati će se u subotu, 15. lipnja 2024. godine, na jedinstvenoj lokaciji Muzeja Jugoslavije, poznatoj po svom povijesnom i kulturnom značaju. Na ovom mjestu će se prvi put održati događaj ove veličine, otvarajući vrata jednom od najekskluzivnijih partija u gradu.

Ljubav i Hipigram – savršena kombinacija

Ljubav u organizaciji Beat-a je dobro poznata po svojim nezaboravnim žurkama koje se održavaju samo nekoliko puta godišnje sa ograničenim kapacitetom , dok je Hipigram jedna od najpopularnijih Instagram stranica i brend koji propagira vrijednost romantike, estetike i suštinske ljepote života. Zajedno – slave ljubav. Ovaj spoj garantira nezaboravno večer ispunjenu dobrom glazbom i pozitivnom energijom.

Humanitarna misija sa stilom

Jedan od najvažnijih aspekata ovog događaja je njegov humanitarni karakter. Ulaznice se ne kupuju, već je potrebno poslati tri SMS-a sa sadržajem 200 na 2844 koje idu u humanitarne svrhe – za Crkvene narodne kuhinje. Ova humana gesta omogućava vam ne samo da budete dio spektakla, već i da učinite nešto humano i pomognete nekome kome je to zaista potrebno.

Šta vas očekuje?

Događaj Ljubav x Hipigram obećava nezaboravan doživljaj. Od 16h do 00h uživajte u jedinstvenim DJ setovima elektronske muzike u lepršavom i veselom stilu. Za to će se pobrinuti domaći DJ-evi: m.u.t.o.r, Luton, Šćepa, DJ Iron, Oysha, The Hero, Milanko Trifunčević i Yelisaveta. Ovi umjetnici su već dobro poznati publici i svojim energičnim setovima garantiraju fantastičnu i pozitivnu atmosferu koja će vas držati u pokretu do ponoći.

Kako se prijaviti?

Prijavljivanje za Ljubav x Hipigram je jednostavno. Posjetite stranicu ljubav.shop i popunite kratki formular. Potrebno je unijeti vaše ime, prezime i e-mail adresu. Kada vam stigne e-mail potvrde – na popisu ste. Na samom ulazu je potrebno da imate dokaz o poslanim humanitarnim porukama, koji pokazujete kao ulaznicu. Kapacitet je i ovog puta ograničen, ali na mnogo veći broj – tako da se za svaki slučaj prijavite na vrijeme.

Vidimo se 15. lipnja na Ljubav x Hipigram gdje ćemo zajedno slaviti ljubav, život i umjetnost na jednom od najposebnijih događaja godine!

Sadržaj preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram @ljubav.shop /@beat.bg / @hipigram

Učitati još
Zatvori