Mirisni pilinzi i maslaci za tijelo koji će osigurati potpunu obnovu kože
Mirisni pilinzi i maslaci za tijelo koji će osigurati potpunu obnovu kože

Mirisni pilinzi i maslaci za tijelo koji će
osigurati potpunu obnovu kože

Tree Hut je popularni američki brand koji je poznat po izvanrednim proizvodima za njegu tijela. Brend je to koji kombinira prirodu i znanost kako bi stvorio proizvode za njegu kože koji su efikasni, sigurni i ugodni za upotrebu. Njihova posvećenost kvaliteti, prirodnim sastojcima i održivosti čini ih jednim od vodećih brendova u industriji njege kože. Ako tražite proizvode koji će vašu kožu učiniti zdravom, hidratiziranom i mirisnom, Tree Hut je siguran izbor.

Tree Hut

Najpoznatiji Tree Hut proizvodi su definitivno pilinzi (body scrub) i maslaci za tijelo (body butter). Nevjerojatno su mirisni, primamljivi, vrhunske teksture i izuzetno učinkoviti te sadrže visoke koncentracije biljnih sastojaka koji su nježni prema koži: shea maslac, pravi šećer, aloe vera, voćne enzime te mješavinu 6 dragocjenih biljnih ulja (avokado, makadamija, nevena, badema, konoplje i kokosa), koji će osigurati potpunu obnovu kože. Hidratacija, učvršćivanje, zaglađivanje, uljepšavanje i povratak sjaja predstavljaju pravi upgrade beauty rituala tuširanja i kvalitetne njege.

Shea Sugar Scrub

Top proizvod, Shea Sugar Scrub, dolazi u raznim mirisima koji su nadahnuli obožavatelje da sakupljaju svoje favorite i željno očekuju sezonska lansiranja.

Vitamin C Shea Sugar Scrub

Vitamin C Shea Sugar Scrub donosi potpunu revitalizaciju suhe kože uljem grejpa, vitaminom C i alfa hidroksi kiselinama za potpuni osjećaj svježine. Prednosti ovo pilinga su vitamin C koji je snažan antioksidans i osigurava stimulaciju kolagena te čvrst i ujednačen izgled,  AHA (alfa hidroksi kiseline) za koje revitaliziraju kožu i učinkovito uklanjanju mrtve stanice kože te shea maslac za dubinsko vlaženje, hranjenje i elastičnost.

CocoColadaSScrub_Editorial

Whipped Body Butter

Izuzetno hranjivi shea maslac pomiješan je s omekšujućim biljnim uljima za prozračnu, kliznu formulu koja pruža dugotrajnu vlažnost i mekoću.

Coco Colada Whipped Body Butter

Uskočite i uronite u ukusan miris ananasa, kremastog kokos i ljetne vibre. Coco Colada Whipped maslac za tijelo je luksuzna dnevna hidratantna krema s laganom i nemasnom teksturom koja se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Ananas i vitamin C posvjetljuju i ujednačava ten. Kokos hidratizira, omekšava i djeluje protiv
starenja, dok shea maslac dubinski vlaži i hrani kože i daje joj elastičnost.

Coco Colada Whipped Body Butter

Tree Hut proizvodi su proizvedeni u SAD-u te se ističu po svojoj formulaciji koja je blaga prema koži. Svi proizvodi su bez parabena i sulfata, bez alkohola i glutena, bez formaldehida, cruelty free i održivi, veganski te s ugodnim, prirodnim mirisom. Pakirani su u atraktivnu, šarenu i zabavnu ambalžu te prilagođeni svim tipovima kože i svim dobima.

Tree Hut proizvode potražite u Müller drogerijama diljem Hrvatske.

Foto: Tree Hut, PR, iStock

Učitati još
Zatvori