U tijeku je L’Erbolario ljetno sniženje koje smo svi čekali: Omiljeni proizvodi po nižim cijenama
U tijeku je L’Erbolario ljetno sniženje koje smo svi čekali: Omiljeni proizvodi po nižim cijenama

U tijeku je L’Erbolario ljetno sniženje koje smo svi čekali: Omiljeni proizvodi po nižim cijenama

I ove godine L’Erbolario je pripremio veliku ljetnu akciju koja će vas itekako razveseliti! Pripremite se za tople, ljetne dane uz -15% popusta na cjelokupan web asortiman, te iskoristite razne dodatne pogodnosti i poklone uz svaku kupnju. Posjetite L’Erbolario web trgovinu u periodu od 10. do 15. lipnja, ostvarite popust od -15% na svoje omiljene prirodne proizvode i naručite ih iz udobnosti svog doma!

Sniženje i SUN asortiman uz kojeg ostvarujete jedinstvene ljetne poklone

Kao i svake godine, L’Erbolario svoje kupce nagrađuje neodoljivim ljetnim poklonima uz kupnju asortimana za njegu i zaštitu na suncu. Osim popusta od -15%, uz kupnju SUN asortimana poklanjaju se must have proizvodi – mala i velika torba za plažu od 100% organskog pamuka! Mala clutch torba, kao i praktična, velika torba, dolaze u nježnoj, boji pijeska s detaljima u pet prekrasnih boja.

Ove jednostavne i praktične torbe s potpisom L’Erbolario prirodne kozmetike, mogu se i personalizirati, oslikavati ili potpisivati po želji, a zbog svoje jednostavnosti savršeno odgovaraju svakoj odjevnoj kombinaciji!

Aktualna promocija odnosi se na sljedeće:

Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz L’Erbolario SUN asortimana, na poklon dobivate jedinstvenu clutch torbicu koji će zasigurno uljepšati svaki odlazak u grad ili na plažu, dok je uz kupnju bilo koja tri SUN proizvoda poklon velika torba!

Odlična vijest je da uz kupnju četiri i više proizvoda iz SUN asortimana dobivate i malu i veliku torbu koje zajedno sačinjavaju prekrasan ljetni duo – dovoljno je zakačiti malu torbicu za veliku i bezbrižno uživati na plaži.

Nigdje bez L’Erbolario prirodnog pekmeza za sunčanje!

Kultni proizvod kojeg svi obožavaju

Njegova jedinstvena tekstura poput svilenog gela obogaćena je dragocjenim ekstraktima mrkve, oraha i aloe vere, koji trenutno umiruju i hidratiziraju kožu ne ostavljajući pritom boju ili ljepljivi trag. Iako ne sadrži filtere protiv sunca, pun je hranjivih i omekšavajućih sastojaka koji pružaju blagodati za kožu čineći je sjajnom, tijekom i nakon izlaganja suncu.

Ovaj neizostavan L’Erbolario pekmez za sunčanje može se kombinirati s proizvodima koji imaju zaštitni faktor. Najprije se nanese proizvod sa zaštitnim faktorom (SPF) i nježno umasira u kožu dok se potpuno ne upije, nakon čega se ravnomjerno nanese pekmez za ubrzano tamnjenje.

Limitirana kolekcija parfema po izvanrednim cijenama

L’Erbolario Vintage parfemi i dalje su dostupni u limitiranim pakiranjima! Nekoć poznati mirisni potpisi poput Narciso Sublime, Indaco i Ombra di Tiglio parfema, vratili su se u elegantnim limitiranim bočicama. Dostupni su u količinama od 15 ml i 125 ml, a veća pakiranja dolaze u profinjenim pamučnim vrećicama.

Popust ostvarujete i na ovu limitiranu kolekciju koja će zasigurno probuditi vaša osjetila i podsjetiti na najljepše mirisne uspomene!

Tjedan prirodne ljepote uz L’Erbolario akciju 

Istražite službeni L’Erbolario web shop – saznajte sve što vas zanima o njihovim proizvodima, linijama, promocijama, ali i uvjetima online kupovine.

Od mirisa za prostor i tkanine, do inovacije u njezi lica – na popustu je sve!

Popust od -15% ostvarujete i na cjelokupan asortiman za njegu i ljepotu lica! Upoznajte inovativne formule, ali i jedne od starijih bestsellera koje vrijedi imati u svakoj torbici – tonirane kreme & BB/CC kreme! Uz asortiman za lice, ne zaboravite na raskošnu ljepotu mirisa za prostor – istražite što se krije u svakoj mirisnoj liniji!

L'Erbolario

Požurite i naručite svoje omiljene proizvode za sunčanje, ljetne parfeme ali i proizvode za njegu kose, lica i tijela po -15% nižim cijenama!

Posjetite jedinu službenu L’Erbolario web trgovinu, i ovaj tjedan ostvarite popust na cjelokupan asortiman!

Ljetna akcija odnosi se isključivo na web shop – www.lerbolario.hr , a osim popusta, uz svaku narudžbu L’Erbolario poklanja i probne uzorke te aktualne SUN poklone uz SUN proizvode. Cjelokupan asortiman možete pogledati na njihovom službenom web shopu, ali i u jedinoj L’Erbolario monobrand trgovini u Hrvatskoj s adresom u Masarykovoj ulici 6 u Zagrebu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori