Oživite atmosferu savršenog mediteranskog odmora. ‘Ladies who lunch’ su nam ljetna inspiracija
Oživite atmosferu savršenog mediteranskog odmora. ‘Ladies who lunch’ su nam ljetna inspiracija

Oživite atmosferu savršenog mediteranskog odmora. ‘Ladies who lunch’ su nam ljetna inspiracija

Ladies who lunch najnovije su modne muze čiji otmjeni i besprijekorni stil plijeni pažnju na kojem god društvenom događanju se pojave. Tajna profinjenog stila je u vječnim komadima poput pletene Tory Burch torbe, Loriblu srebrnih sandala s potpeticom, Fabi ravnih natikača, Coccinelle bucket torbice te modnih detalja koji su ključni u estetici tzv. „dama koje ručaju“. Inspirirajte se atmosferom savršenog mediteranskog odmora visokog društva s ljetnim Twinset lookovima i profinjenim modnim dodacima iz Karla trgovina.

U središtu ove priče su modni dodaci

U editorijalu donosimo šest lookova za žene koje su u svakoj prilici besprijekorno dotjerane i koje se „druže uz ručak“ (engl. ladies who lunch). Ležerne, minimalističke i casual tendencije prepuštaju mjesto pomno biranim kombinacijama u kojima se mislilo na svaki detalj. Ova, svojevrsna good girl varijanta mob wifea u središte modne priče stavlja modne detalje. Tako su upečatljivi nakit, marame u kosi, sunčane naočale te luksuzne torbice i cipele ključni za postizanje ovog looka. Glamur, ženstvenost i senzualnost su glavne stilske smjernice ovog ljeta.

Za šetnju uz more

Prva dva looka su romantična i dnevna, idealna za šetnju uz more. Ženstveni komplet crop topa i duge suknje u boji terakote savršeno pristaje uz pletenu Furla torbicu i najpoznatije espadrile na platformu – Castaner. Upotpunjen je Coccinelle maramom, Twinset sunčanim naočalama, Tory Burch naušnicama i Marc Jacobs narukvicama.

Vječni klasik u odvažnom looku

Lanena lepršava bijela haljina – neizostavni komad u svakoj ljetnoj garderobi, dobiva svoj odvažni izgled uz crne modne dodatke i detalje: Coccinelle torbicu i šešir, Fabi natikače, Twinset sunčane naočale i naušnice te Karl Lagerfeld narukvicu.

Stylish druženje uz bazen

Iduća dva looka su nešto dotjeranija, idealna za druženja uz bazen, a funkcioniraju kako za dan, tako i za ležernije večernje prigode. Kombinezon je uvijek dobra ideja. Posebice kad je sofisticirane bež nijanse koja je u ovom looku kombinirana sa zlatnim Bottega dell’ Artigiano sandalama, Twinset heklanim cekerom, Coccinelle maramom u kosi i Tory Burch naušnicama.

Doživite energiju Mediterana

Ljetni povjetarac donosi nježan miris cvijeća u četvrtom looku. Doživite energiju Mediterana uz komplet topa i mini suknje s ekskluzivnim cvjetnim printom plavo-bijele boje te elegantne dodatke za vruće ljetno vrijeme – Tory Burch clutch torbicu s rafijom i meke kožne espadrile, Coccinelle šešir od rafije te Marc Jacobs narukvicu.

Bododo Karla nova kolekcija

Noć u blistavom sjaju

Elegantne ljetne večeri zaslužuju svečanije dodatke poput svjetlucavih torbica koje plijene pažnju, a uz njih jednako dobro funkcioniraju i potpetice i bogato ukrašene ravne sandale, kao dokaz da za udobnost ne trebamo žrtvovati dobar stil. Dugačka bijela haljina na jedno rame zasigurno će vas izdvojiti iz mase, a kombinirana sa srebrnim Loriblu sandalama na potpeticu ukrašenim kristalima, Themoiré clutch torbicom sa srebrnim čvorovima mreže, Marc Jacobs naušnicama i Karl Lagerfeld narukvicom, tvori peti po redu, look za pamćenje.

Posljednji, šesti look donosi povratak asimetrične haljine s volanom koju jednako volimo i sada, a uz Soleae sandale ukrašene zmijom od kristalića, Twinset prozirnu clutch torbicu sa zlatnim detaljima i Marc Jacobs zlatni nakit u trenu ćete izgledati poput bogate nasljednice.

Sva odjeća je iz Twinset trgovina, dok su modni dodaci iz Karla trgovina, dostupnih u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Zadru i Dubrovniku, a svi artikli dostupni su i u web trgovini karla.hr.

Modeli: Martina Klimić/Sonic Models i Barbara Micek
Fotografije: Maja Kljajić
Kreativna direkcija: Nambi Kezić
Styling: Ivana Vukušić
Modni dodaci: Karla
Odjeća: Twinset Croatia
Mua: Sonja Pašalić
Hair: Ivan Bošnjak za Authentic Beauty Concept
Lokacija: Villa Ariston

Učitati još
Zatvori