Zavirite u najljepši Starbucks na svijetu smješten u zgradi iz 17. stoljeća
Zavirite u najljepši Starbucks na svijetu smješten u zgradi iz 17. stoljeća

Zavirite u najljepši Starbucks na svijetu
smješten u zgradi iz 17. stoljeća

Želite li popiti ukusnu kavu u profinjenom prostoru koji slavi pariško arhitektonsko nasljeđe? Vodimo vas u najljepši Starbucks na svijetu.

Smješten u blizini prekrasne Opéra Garnier u središtu Pariza i stanice podzemne željeznice Opéra (točna lokacija je Boulevard des Capucines) ovaj se Starbucks može pohvaliti jednom od najzavidnijih lokacija u Parizu, a prvi put je otvorio svoja vrata u lipnju 2006. godine. Izvorna zgrada i dvorište datiraju iz 17. stoljeća, a dva desetljeća kasnije postala je kultna robna kuća koja je prodavala tkanine i tekstil.

Sada je dom zasigurno jednog od najimpresivnijih Starbucksa, a iskustvo ispijanja kave u ovom povijesnom prostoru iskustvo je koje se pamti.

Kristalni lusteri, mramorni stupovi, izvorni murali…

Dizajnerski tim Starbucksa obratio je veliku pozornost na to da osigura da se bogata povijest zgrade prvo zadrži s nevjerojatnim i složenim stropnim muralima i motivima iz 19. stoljeća, koji su u potpunosti vraćeni u svoje izvorno stanje i sada otkrivaju svoje prave boje i povijesnu eleganciju. Namještaj po narudžbi dizajniran je kako bi se osigurala autentičnost prostora uz stvaranje inovativnog Starbucks iskustva.

Kristalni lusteri koji vise s raskošno oslikanih stropova, mramorni stupovi i zidovi s ogledalima učinit će da se osjećate kao da se sastajete s Napoleonom na čaju umjesto da s prijateljem s putovanja pijete caffe latte.

Tu je i mali vanjski prostor za sjedenje gdje, ako budete imali sreće, možete zgrabiti mjesto, a ako naletite na gužvu, uvijek možete prošetati prostorom i uzeti kavu za van.

Učitati još
Zatvori