Jeste li čuli za scent pairing, uslugu pomoću koje možete naći parfem baš za sebe? Dostupna je u Zagrebu
Jeste li čuli za scent pairing, uslugu pomoću koje možete naći parfem baš za sebe? Dostupna je u Zagrebu

Jeste li čuli za scent pairing, uslugu pomoću koje možete naći parfem baš za sebe? Dostupna je u Zagrebu

Postoje parfemi koji su nam fini i parfemi koji će nas potpuno osvojiti i postati naš signature scent. Mirisi su to koje ljudi već povezuju s nama jer ih naprosto stalno nosimo. Ipak, pronalazak vlastitog signature mirisa nije uvijek tako jednostavan. Neki mirisi će nam biti privlačni, fini i poželjet ćemo ih isprobati, ali to je otprilike to, nosit ćemo ih povremeno, ali neće biti naš prvi izbor. No kako pronaći miris baš za sebe, onaj koji će postati naš omiljeni miris? Postoje neki trikovi, ali postoji i scent pairing – usluga dostupna u zagrebačkom Jo Malone London boutiqueu na adresi Ilica 7.

I sami smo otišli isprobati ovu uslugu, a odmah donosimo i dojmove. Prije svega, za scent pairing se ne morate najavljivati ni ugovarati termin. Njega je moguće odraditi i “u hodu”. Stručnjakinje iz boutiquea najprije će vam postaviti nekoliko pitanja kako bi vas pobliže upoznale, baš kao i vaše preference vezane za mirise.

Kako izgleda scent pairing?

Važno je naglasiti da kada se radi o brendu Jo Malone London, u pitanju su mirisi, ne parfemi. Oni sadrže do maksimalno 80 sastojaka i većinom su u pitanju oni prirodnog porijekla. S parfemima je broj sastojaka puno veći, a i puno je više onih sintetskog porijekla.

No vratimo se scent pairingu. Usluga je to uz koju vrlo lako i vrlo brzo možete pronaći parfem baš za sebe. Sa zaposlenicama Jo Malone London boutiquea najprije ćete razgovarati o mirisnim notama koje vam se inače sviđaju. Nakon toga, one će vam ponuditi testere mirisa za koje vjeruju da bi vam se mogli svidjeti. Među njima ćete odabrati one koji vam se sviđaju. Naposljetku, mirise ćete isprobati na svojoj koži.

Važno je naglasiti da uz scent pairing ne morate nužno pronaći samo jedan miris. Jo Malone London mirisi stvoreni su za kombiniranje. Ako tražite istinski signature scent, upravo to je najbolja opcija. Kombiniranjem mirisa stvorit će onaj jedan koji je samo vaš. Ako, primjerice, odaberete dva mirisa, zaposlenice će vam objasniti da ih možete nositi na četiri različita načina. Jedan ili drugi zasebno, zatim miris broj 1 kao bazu, a na njemu miris broj dva ili obrnuto. Sve ovisi o tome koje note želite naglasiti.

Luksuzno iskustvo u centru grada

Scent pairing, iako prilično brza usluga, nije ništa manje nego luksuz koji možete pokloniti sami sebi. Tek nekoliko koraka od Trga bana Jelačića možete uroniti u mirisan svijet i pronaći signature miris koji ćete nositi još dugo godina.

Osim pronalaska mirisa, dostupna je i usluga masaže ruku, ali za nju se morate najaviti. U boutiqueu će vam najprije oprati ruke i podlaktice mirišljavim Jo Malone London proizvodom, a zatim će odraditi masažu uz losion iz njihove bath and body ponude. Imali smo priliku probati i masažu i svakako bismo ju preporučili svima kojima treba malo opuštanja u ugodnom ambijentu u kojem ćete nakratko zaboraviti da ste u samom centru grada.

Što se, pak, mirisa tiče, Jo Malone London – Red Hibiscus, mekan, puderast i nježno cvjetan nov je u našoj kolekciji zahvaljujući scent pairing usluzi.

scent pairing_Jo Malone London_Red Hibiscus
Jo Malone London - Red Hibiscus
Jo Malone London_Red Hibiscus

Foto: Jo Malone London, Unsplash

Učitati još
Zatvori