Furate srebrnu ili sijedu kosu? Pronašli smo idealnu olovku za obrve za vas
Furate srebrnu ili sijedu kosu? Pronašli smo idealnu olovku za obrve za vas

Furate srebrnu ili sijedu kosu? Pronašli smo
idealnu olovku za obrve za vas

Vrlo vjerojatno ste već negdje čuli za termin “silver fox” koji se odnosi na sve one koji razbijaju ustajale norme i nose prirodnu, sijedu kosu. Upravo su te odvažne dame bile zaslužne i za pokretanje trenda srebrne ili sive kose. On se svako malo javlja unutar modne industrije, pa tako i kao mikro trend kada je u pitanju kosa.

No čak ni kada ste prirodno sijedi, srebrnu ili sivu kosu nije lako održavati. Prirodne kose nerijetko požute pa moraju održavati hladnoću boje, dok one farbane boje zahtijevaju česte odlaske u frizerski salon, a nerijetko i puno izbjeljivanja kose. Ipak, ni sve to nije toliko problematično koliko pronaći odgovarajuću olovku za obrve.

Otkriće iza kojega stoji, naravno, žena!

Američka vizažistica Bobbi Brown stoji iza mnogih inovacija u svijetu makeupa, prije svega, jer uživa u pojednostavljenom pristupu ljepoti. To najbolje pokazuje i brend Bobbi Brown koji je fokusiran na laskave, ženstvene tonove i makeup koji se jednostavno koristi. Međutim, korak dalje u pojednostavljenju makeupa pokazala je u brendu Jones Road.

Iako je na tržištu svega nekoliko godina, Jones Road se profilirao kao makeup za one koji ga koriste za ljepotu – ali ne uživaju nužno u procesu šminkanja. Teksture koje predstavlja unutar brenda nerijetko imaju 2-u-1 ulogu i prikladni su i za zrelije kože, pritom i često prikladne za apliciranje prstima. Jednako tako, ne čudi nas kako je upravo ova žena primijetila rastuću potrebu za sivom olovkom za obrve.

jones road
Jones Road The Brow Pencil Grey

Jones Road olovka koja će promijeniti pogled industrije

Iz razloga manjka proizvoda na tržištu, sijeda kosa se najlakše kombinirala uz crne ili taupe obrve. No nikad sasvim savršeno da izgleda prirodno i nenametljivo. Upravo zato, Jones Road The Brow Pencil u nijansi “Gray” nudi savršenu opciju za sve žene koje se odlučuju prigrliti sijede. Uz to, i ona nudi pojednostavljenu uporabu.

Ova olovčica je deblja i plosnatija od trenutnih opcija na tržištu, no svejedno nudi prirodnu aplikaciju u samo nekoliko poteza. Boja je lako nadogradiva i vodootporna, a idealna je i za davanje volumena rijetkim obrvama jer sadrži mikrovlakna koja daju efekt punoće. Za što prirodniji izgled, sugerira se nanijeti je od sredine prema vanjskom rubu obrve, pojačavajući intenzitet boje, uz tek minimalno nadopunjavanje prednjeg dijela obrve. Zatim sve dobro pročešljajte četkicom za obrve, za što prirodniji izgled obrva.

Želite li isprobati ovaj proizvod, potražite na Jones Road službenoj web stranici. I zapamtite – obrve su sestre, ne blizanke!

Foto: Jones Road, Instagram (@greceghanem)

Učitati još
Zatvori