Journal Pets: Autobus koji dolazi po pse i vozi ih na trening i u šetnju
Journal Pets: Autobus koji dolazi po pse i vozi ih na trening i u šetnju

Journal Pets: Autobus koji dolazi po pse i
vozi ih na trening i u šetnju

Ljubitelji pasa sjednite, od ove količine slatkoće moglo bi vam se zavrtjeti u glavi. Mo Mountain Mutts je tvrtka s Aljaske koja ima nevjerojatno zanimljive metode čuvanja i treniranja pasa, jedna od njih uključuje i Puppy Bus.

Psi su članovi obitelji

Naši psi su članovi naših obitelji i želimo im pružiti najbolju moguću skrb i njegu uz neograničene količine ljubavi. To uključuje svakodnevnu brigu, šetnje, istrčavanje, socijalizaciju s drugim psima, maženje, treniranje i još mnogo toga. No, često ne možemo s njima provoditi baš 0-24 zbog naših obaveza pa smo uvijek u potrazi i za dobrim čuvalicama ili hotelima za pse. Također, socijalizacija je iznimno važna stoga je dobar i pravi trener za vašeg psa put kad ljepšem i harmoničnijem odnosu između vas i vašeg ljubimca. Jedna tvrtka s Aljaske sve je to nekako ukomponirala u svoje usluge.

Mo Mountain Mutts

Ako često scrollate bespućima društvenih mreža, a pritom ste ljubitelj pasa niste mogli ne primijetiti ovu, sada već, svjetsku atrakciju. Tvrtka koja se bavi treniranjem, socijalizacijom i šetnjom pasa dosjetila se genijalne ideje – organizirati Puppy Bus. On funkcionira tako da u točno određeno vrijeme dolazi po svoje “učenike” kako bi ih odvela na školovanje taj dan. To sve skupa izgleda iznimno slatko, jer psi sjede jedan do drugog na sjedalima, privezani pojasevima.

Osim što nas svakodnevno razvesele novim videima gdje četveronožni đaci jedva čekaju da krenu po današnje lekcije, njihovi savjeti oko treninga i brige za pse su itekako hvale vrijedni. Njihovi učenici na izletima itekako uživaju uz učenje, a rezultat su sretni psi i još sretniji vlasnici.

Učitati još
Zatvori