Donosimo priču o najmirisnijem beauty brendu koji je mnogima posebno omiljen ljeti
Donosimo priču o najmirisnijem beauty brendu koji je mnogima posebno omiljen ljeti

Donosimo priču o najmirisnijem beauty brendu koji je mnogima posebno omiljen ljeti

Journal tim uvijek je u potrazi za novim skincare i makeup proizvodima, no vrijeme je da malo proširimo naše beauty vidike. Zato vam predstavljamo novu mini rubriku u kojoj ćemo vas detaljnije upoznati s pričama i sadržajem raznih beauty brendova, od onih planetarno popularnih do onih manje poznatih. Provesti ćemo vas kroz inovativne i inspirativne proizvode brendova te pružiti detaljan uvid u njihovu priču. Dopustite nam da vas povedemo na putovanje otkrivanja i istraživanja, jer ljepota nije samo u proizvodima koje koristimo, već i u pričama koje stoje iza njih.

Nakon priča o regionalnom skincare brendu te onom čija je suosnivačica Pamela Anderson i jednom viralnom makeup brendu, došao je red na još jedan skincare i parfemski brend – Sol de Janeiro. Radi se o američkom brendu za njegu kože i parfeme koji je osnovan 2015. godine. Inspiriran je plažom Rio de Janeiro, a samo ime u prijevodu znači Sun of January ili siječanjsko sunce.

Sol de Janeiro proizvodi nose prepoznatljivu bazu mirisa badema i vanilije, a osim što su jedni od najmirisnijih jako su učinkoviti. Stekli su ogromnu popularnost na društvenim mrežama, a najviše na TikToku. Zapravo, hashtagovi kao što su #najboljisoldejaneiroproizvodi i #soldejaneirorecenzija dosegnuli su velik broj pretraga. Brend je započeo isključivo s proizvodima za njegu tijela, a proširio se na proizvode za njegu kose, parfeme i mistove i stalno lansiraju novitete.

Brazilian Bum Bum Cream

Najpoznatiji kozmetički proizvod unutar linije Sol de Janeiro i jedan od najlegendarnijih kozmetičkih proizvoda svih vremena je Brazilian Bum Bum Cream. Brojne pozitivne recenzije svih koji su isprobali mješavinu guarane bogate kofeinom (za zatezanje i učvršćivanje) i brazilske mješavine sastojaka koji kožu daju dašak vlažnosti i sjaj. Da ne spominjemo, prepoznatljiva mješavina vanilije, slane karamele i pistacija ući će u povijest kao jedan od trenutno najprepoznatljivijih mirisa. Ako ste već isprobali Bum Bum losion za tijelo, ovo je vaš znak da obnovite zalihe, a ako ste još uvijek niste, morate je isprobati.

 

Osim Brazilian Bum Bum losiona za tijelo u ponudi su i losioni koji imaju određena djelovanja na kožu kao što su Beija Flor™ Elasti-Cream, Delícia Drench™ Body Butter i Bom Dia Bright™ Body Cream. Mistovi i parfemi su također vrlo popularni kao i proizvodi za tuširanje i njegu kose.

Journal favoriti

Svi Sol de Janeiro proizvodi kreirani su bez okrutnosti, veganski su i prožeti sastojcima etičkog porijekla, a mi smo u nastavku izdvojili neke od naših favorita.

Foto: Instagram (@soldejaneiro)

Učitati još
Zatvori