Otkrili smo luksuzni minimalistički hotel na Baliju koji je ujedno i utočište za životinje
Otkrili smo luksuzni minimalistički hotel na Baliju koji je ujedno i utočište za životinje

Otkrili smo luksuzni minimalistički hotel na Baliju koji je ujedno i utočište za životinje

Nedostatak prirode u urbanom pejzažu često nas motivira da pronađemo rješenja koja će nas odvesti što dalje od grada. Za one koji su ljubitelji malo egzotičnijih destinacija, otkrili smo hotel na Baliju Logde in the woods. Autentičnost ovog hotela leži u tome što on nije samo mjesto na kojem ćete se odmoriti, već predstavlja i utočište za životinje. Naime, u ovom resortu konji i ostale životinje slobodno šeću i kontakt s prirodom je vrlo naglašen. Lodge in the woods postavlja simple luxury living standarde u intimnoj atmosferi prirode Balija.

Lodge in the woods

Pored humanosti, Lodge in the woods može se pohvaliti i jedinstvenim minimalističkim interijerom. Sobe unutar hotela nazvane su po spašenim životinjama koje se u njemu nalaze. Tako su sobe nazvane maya room, zeki room, karo room, leah room, naru room kore room. Šest apartmana u potpunosti odiše luksuzom, a prirodne ljepote Balija proviruju kroz prozor skoro svake sobe.
Minimalna estetika ističe prirodnu ljepotu ovog autentičnog mjesta, a s druge strane potiče svojevrsno odvajanje od materijalnog. Tako se u potpunosti možemo posvetiti onome što je ispred nas. Na ovom posjedu možete zateći razne životinje koje će ga dijeliti s vama: konje, pse, kokoši, koze, koje su također spašene. Slow living postaje imperativ svakog odmora, a Lodge in the woods je hotel koji vam to može osigurati.

gastro creativity

Pored impresivne prirode, Lodge in the woods postaje ozbiljan konkurent za omiljenu indonezijsku gastro stanicu. Na svom Instagram profilu često postavljaju fotografije šaranih obroka spremljenih u hotelu. Ovaj hotel vjeruje u ljekovitu moć ishrane i u njenu sposobnost da izrazi kreativnost. Na meniju se mogu pronaći razne veganske i vegetarijanske opcije kreirane sa svježim i organskim sastojcima.

Učitati još
Zatvori