41 model ravnih natikača iz novih kolekcija koje će se uklopiti u baš svaki look
41 model ravnih natikača iz novih kolekcija koje će se uklopiti u baš svaki look

41 model ravnih natikača iz novih kolekcija koje će se uklopiti u baš svaki look

Sudeći po modnim novitetima, ovog ljeta dolazi nam popriličan broj novih trendova. Modne kuće, na čelu s dizajnerima su tu da nas uvijek iznova iznenade. No, moramo priznati kako smo zasićeni mikro trendovima od jedne sezone i komadima koji brzo izlaze iz mode. Upravo zbog toga u posljednje vrijeme biramo klasike koje možemo lako kombinirati i dugo nositi. Jedan od takvih basic komada su ravne natikače iz kojih nećemo izlaziti kada krenu pravi topli dani. Koje modele smo pripremili za vas, možete saznati u nastavku.

Ravne natikače kao ljetni klasik

Ravne natikače su profinjena, a istovremeno udobna cipela. S obzirom na to kako nam moda trenutno servira trendove koje smo nosili 2000-ih godina, ove ravne natikače su pravo osvježenje nasuprot prošlogodišnjeg ljetnog favorita – platforma i ‘chunky‘ modela sandala. Idealan su odabir ako se želimo dotjerati za dnevnu kombinaciju ili samo skoknuti do dućana. Mogu se kombinirati i za poslovne te večernje prigode s odgovarajućim ostatkom outfita.

Kada govorimo o bojama, možete odabrati nezaobilaznu boju konjaka i tako imati klasik natikače koje ćete nositi narednih godina. No, prisutni su i vibrantni tonovi te modeli s metalik sjajem koji se mogu kombinirati na kul i maksimalistične proljetne i ljetne lookove.

Kakve natikače su in fashion u 2024.?

Ravne natikače možete odabrati i s detaljima u vidu baršuna, metalnih detalja i ostalih dodataka. Popularni su i modeli s pletenim dizajnom koji blisko podsjeća na Bottega Veneta natikače. S druge strane možete odabrati i klasične, minimalističke natikače u smeđim, crnim i krem tonovima koje će se slagati na sve. Otkako je modna kuća Hermès izbacila svoju verziju popularnih natikača, one nisu izašle iz mode.

Predlažemo ih nositi na maxi opuštene haljine, ali i na lanena odijela jer je ovo ljeto u znaku prirodnih materijala. Možete ih kombinirati i na traper bermude koje su ljetni favorit u 2024., a lijepo će se uklopiti i na slip suknju pomoću koje možete stvoriti glamuroznu kombinaciju. U nastavku izdvajamo najljepše modele ravnih natikača za ovo ljeto.

Pleteni modeli

Učitati još
Zatvori