Želite poseban ljetni paket samo za sebe? Evo kako ga osvojiti
Želite poseban ljetni paket samo za sebe? Evo kako ga osvojiti

Želite poseban ljetni paket samo za
sebe? Evo kako ga osvojiti

Mnogima od nas prva asocijacija na ljeto su dulji, sunčani odmor i uživanje na otvorenom. Na pragu smo sezone godišnjih odmora, a Spektar pokon paket Croatia osiguranja donosi vam sve što vam je potrebno za vaše ljetne avanture.

Za početak, sadrži platnenu torbu za svaki dan s razigranom, ljetnom ilustracijom dizajnerice BooBoo Tannenbaum. Ova torba dovoljno je velika da u nju stane sve što nam treba – ali ne i prevelika, kako nam ne bi smetala.

Spektar paket Croatia osiguranje
Spektar paket Croatia osiguranje

Što vas sve čeka u Spektar paketu?

Nezaobilazan sadržaj ljetnih torbi je ručnik za plažu. Uz malo sunčanog vremena bit će vam od koristi bilo da vrijeme odlučite provesti uz rijeku, jezero ili more. Ne zaboravite pri tome, sunčamo li se odgovorno, zaštitit ćemo zdravlje svoje kože i odgoditi pojavu prvih bora. Preporučuje se izbjegavanje izlaganja suncu između 10 i 16 sati. To je vrijeme možemo iskoristiti za opuštanje uz knjigu ili film.

Dobro je već od ustajanja započeti s hidratacijom i tijekom dana popiti 8 do 10 čaša vode (1,6 do 2 litre). Dodatne potrebe za vodom pri boravku na otvorenom i u vanjskim aktivnostima korisno je planirati unaprijed te sa sobom nositi bočicu vode kako bi nam uvijek bila dostupna i zato je u ovom paketu staklena Equa boca za vodu.

Tijekom godine vjerojatno teže pronalazimo vrijeme za sebe pa ovaj paket donosi i nekoliko vaučera s popustima za zdravstveno osiguranje i Croatia Polikliniku te otvara priliku da učinimo nešto korisno ili potrebno za svoje zdravlje.
Spektar paket Croatia osiguranje
Spektar paket Croatia osiguranje
Spektar paket Croatia osiguranje

Kako do Spektar paketa? 

Spektar poklon paket Croatia osiguranja donosi vam sve što vam je potrebno za vaše ljetne avanture. Svoj primjerak možete osvojiti odgovorivši na pitanje Zašto je ovaj paket stvoren za mene? u obrascu koji vas čeka na kraju teksta. Nagradno darivanje traje do ponedjeljka, 20. svibnja. 

I još nešto važno! Spektar uvijek daje više pa ako ste klijent Croatia osiguranja ili to tek planirate postati vaša prilika za osvajanje nagrada postaje još bolja.

Spektar je jedinstvena ponuda paketa koja omogućava spajanje polica osiguranja te tako na jednostavan i isplativiji način pokriva sve potrebe jednog kućanstva. Što više proizvoda imate, to su uštede vrijednije, a pogodnosti dobivate i vi i vaši članovi kućanstva.  Otkrijte odmah Spektar jer je u tijeku nagrada igra u kojoj možete osvojiti čak 2.000 eura za ljetovanje u Maistra Hospitality Grup hotelima na Jadranu, kao i brojne druge atraktivne nagrade.

Spektar ljetni paket možete osvojiti u nastavku, sretno svima i uživajte u ljetu!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori