Mirisna elegancija u bočici – novi parfem za tople ljetne večeri
Mirisna elegancija u bočici – novi parfem za tople ljetne večeri

Mirisna elegancija u bočici – novi
parfem za tople ljetne večeri

GUESS otvara novo poglavlje u svijetu glamuroznih ženskih mirisa s parfemom GUESS ICONIC. Miris utjelovljuje klasične GUESS vrijednosti – mladost, privlačnost i bezvremenski stil života te ih spaja sa senzualnošću, glamurom i sofisticiranošću. Prije svega, moderan i ženstven GUESS ICONIC parfem oduševljava svojim sjajem, vibrantnošću i nevjerojatnim samopouzdanjem.

GUESS ICONIC žena osvjetljava svaki prostor u kojem se pojavi. Ona je snažna, odvažna i inspirativna. Njezina je aura živi dokaz da je svijet platno po kojem slika graciozno, otporno i duhom koji ne poznaje granice.

Guess Iconic

Miris

GUESS ICONIC Eau de Parfum blista u cvjetnom spoju šarma i unutarnje snage koji oduzima dah. Prvi vibrantni i blistavi dojam daju note ružičastog papra, đurđice i mandarine. Uzbuđenje se nastavlja notama u srcu parfema kojima dominiraju cvijet naranče, ylang-ylang i geranium. Topla baza s ambergrisom, mahovinom, globalidom, mošusom i ambroxom daje sofisticirani potpis, obavija i njeguje kožu.

Guess Iconic (2)

„GUESS ICONIC je savršena esencija ljepote, znatiželje i iznenađenja. Osunčano bijelo cvijeće miješa se s neočekivanom mješavinom slanih i pješčanih nota punih šarma i jednostavnosti. Slani akord morskih nota i ružičastog papra s Madagaskara savršen je kontrast delikatnim i slatkim notama cvijeta naranče i ylang-ylanga, zarobljenih u toploj bazi mošusa i tonova jantara.” – miris su opisali parfumeri Nathalie Benareau & Carlos Viñals (Symrise).

Dizajn bočice

GUESS ICONIC pravi je prikaz legendarnih GUESS elemenata. Delikatni prošiveni kožni detalji u kombinaciji sa zlatnim detaljima stvaraju jedinstvenu i luksuznu bočicu. Na prednjoj strani u sredini je vidljiv, u elegantnom stilu, prepoznatljiv G inicijal. Vanjsko pakiranje je svilenkasto i sjajno, nježnih nijansi, u savršenom skladu s bočicom.

Gdje ga možete pronaći?

Guess Iconic Eau de Parfum za žene dostupan je u količinama od 100ml, 50ml, 30ml na službenim web stranicama, u Guess buticima te Müller drogerijama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori